GOSSIP

Κατερίνα Γερονικολού: Δε φαντάζεστε τι αποκάλυψε για την προσωπική της ζωή! (Photos)

Κατερίνα Γερονικολού: Δε φαντάζεστε τι αποκάλυψε για την προσωπική της ζωή! (Photos)

Η Κατερίνα Γερονικολού και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είναι από τα πιο όμορφα ζευγάρια της Ελληνικής showbiz.

Με αφορμή την ταινία «Για Πάντα» στην οποία πρωταγωνιστούν και κάνει πρεμιέρα η ηθοποιός απαντά στο αν ο έρωτας μπορεί να είναι για… πάντα.

«Θα ήθελα πάρα πολύ να υπάρχει το «για πάντα». Αυτό όμως κρίνεται εκ του αποτελέσματος. Για ένα ζευγάρι που έχει φθάσει 80 χρόνων λες «αυτοί οι άνθρωποι ήταν μαζί για πάντα». Όμως το θέμα είναι το «για πάντα» να είναι καλά. Είμαι ρομαντική, θα ήθελα να μου συμβεί, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται στη ζωή. Ακόμη και το «για πάντα» να μη συμβεί, το θέμα είναι να είμαστε ειλικρινείς και αληθινοί την κάθε στιγμή. Και να είμαστε με τον άνθρωπο που θέλουμε, χωρίς να συμβιβαζόμαστε, αλλιώς να μην είμαστε...».

«Ούτε εκκλησία υπάρχει, ούτε τα σκαλιά της. Δεν ξέρω αν θα υπάρξει ξανά στη ζωή μου γάμος ή όχι. Αυτό είναι σχετικό. Αφήνω τη ζωή να με αιφνιδιάζει και να μου φέρνει πράγματα» είπε πριν από λίγο καιρό ο Γιάννης σε μια συνέντευξη του. Είσαι και εσύ αυτής της άποψης να αφήνεις τα πράγματα στη ζωή να έρχονται μόνα τους;

«Ναι, δεν κάνω σχέδια. Δεν κάνω προγραμματισμούς. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις σε μια σχέση είναι να μη θεωρείς τίποτα δεδομένο. Μου αρέσει πολύ μέσα στη σχέση ο άλλος να με διεκδικεί κάθε μέρα και να το κάνω κι εγώ. Να είμαστε και οι δύο όπως κάθε ζευγάρι στην αρχή. Να υπάρχει το γλυκό κυνηγητό»


Το ίδιο ισχύει και στις φιλίες σου; Θέλεις να επιβεβαιώνονται ανά τακτά διαστήματα;
«Και οι φιλίες νομίζω ότι ανήκουν σε αυτήν την κατηγορία. Όλες οι ανθρώπινες σχέσεις δεν θέλω να αφήνονται. Ακόμη και αυτή με τη μαμά μου. Πρέπει να λέμε «σε αγαπώ» και να δείχνουμε το ενδιαφέρον μας στον άλλον. Οι σχέσεις χρειάζονται ανάσες, δεν μπορούν να μπαίνουν στο ρελαντί»


Κάνεις σκέψεις για δημιουργία οικογένειας;
«Δεν είμαι σε αυτό το σημείο ακόμη. Έχω άλλα πράγματα αυτήν τη στιγμή στο μυαλό μου», λέει η ίδια στο Tv Έθνος.

Πηγή: Gossip-tv.gr