GOSSIP

Μαρία Αναστασοπούλου: Αυτός είναι ο σύντροφός της - Τι αποκάλυψε η παρουσιάστρια

Μαρία Αναστασοπούλου: Αυτός είναι ο σύντροφός της - Τι αποκάλυψε η παρουσιάστρια
Instagram

H Μαρία Αναστασοπούλου, σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της, μίλησε μεταξύ άλλων, για τον σύντροφό της δημοσιογράφο και διευθυντή ενημερωτικών εκπομπών του ΣΚΑΪ Γιάννη Κολοκυθά.

Η όμορφη δημοσιογράφος, βρέθηκε καλεσμένη στον ΣΚΑΪ και μίλησε για τη δύσκολη περίοδο της καραντίνας, την αναγκαστική απόσταση με του γονείς της αλλά και την καθημερινότητά της με τον σύντροφό της.

«Σε προσωπικό επίπεδο δεν έχει αλλάξει στη ζωή μου κάτι εδώ και έξι χρόνια. Να πω την αλήθεια, είναι πολύ συγκεκριμένη η προσωπική μου ζωή. Είμαι ούτως ή άλλως με έναν άνθρωπο, ο οποίος κάνει την ίδια δουλειά με μένα άρα αντιλαμβάνεται και τις δυσκολίες που έχει όλο αυτό. Το έζησε και ο ίδιος οπότε είναι σαν να είμαστε ένας άνθρωπος. Δηλαδή δεν είχαμε διαφορές ως προς την καθημερινότητα», είπε η Μαρία Αναστασοπούλου αναφερόμενη στον σύντροφό της.

Σε ότι αφορά στους γονείς της αποκάλυψε ότι το επόμενο διάστημα, με απόσταση, θα τους επισκεφθεί στο Διακοπτό για να τους δει. «Οι γονείς μου, τα τελευταία δυο χρόνια, έχουν μετακομίσει στο Διακοπτό, οπότε έχω να τους δω από τις αρχές Μαρτίου. Πολύ δύσκολο και για εκείνους και για εμένα. Πήραμε όμως αυτή την απόφαση. Τώρα, μόλις σιγά σιγά ανοίξουν οι μετακινήσεις, θα πάω από απόσταση να τους δω».

Δείτε φωτογραφίες της Μαρίας Αναστασοπούλου με τον σύντροφό της:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Έκτακτο διάγγελμα Μητσοτάκη - Ανακοινώνει το σχέδιο για τον τουρισμό

Σχετικές ειδήσεις