GOSSIP

Meghan Markle: Δε μιλιέται πλέον με την κολλητή της φίλη

Meghan Markle: Δε μιλιέται πλέον με την κολλητή της φίλη

Πληγωμένη και καταρρακωμένη, δηλώνει η -πρώην- φίλη της

Jessica Mulroney και Meghan Markle. Μία φιλία που είχε άδοξο τέλος και η πρώτη δηλώνει αρκετά πληγωμένη και καταρρακωμένη από όλο αυτό. Οι δυο τους δε μιλιούνται, δεν επικοινωνούν.

Να σου θυμίσουμε πως η Jessica δέχθηκε πρόσφατα τα πυρά των χρηστών του διαδικτύου επειδή χρησιμοποίησε το «λευκό προνόμιο» για να απειλήσει την καριέρα της lifestyle και fashion συγγραφέα, Sasha Exeter, όταν εκείνη ζήτησε από τους συναδέλφους της βιομηχανίας να υποστηρίξουν το κίνημα του Black Lives Matter.

Η Meghan Markle φέρεται να είναι πολύ αναστατωμένη που η Jessica την ανέφερε στην «συζήτηση» που είχε με τη Sarah, με μια πηγή να αναφέρει στο Us Weekly, «Αυτό ήταν εξαιρετικά προσβλητικό για τη Meghan και την απόφαση που έπρεπε να πάρει. Η Meghan θεωρεί ότι η σχέση τους πρέπει να τελειώσει».

Από την άλλη μια δεύτερη πηγή είπε στη Sun: «Η ομάδα της Jessica έχει καταστήσει σαφές ότι αισθάνεται μεγάλη απόρριψη από τη Meghan και φοβάται ότι θα την κόψει από τη ζωή της για πάντα. Είναι απολύτως απογοητευμένη και καταρρακωμένη επειδή η Meghan δεν έκανε τίποτα για να την υποστηρίξει δημόσια. Η Jessica είναι τρομοκρατημένη που δεν θα δουλέψει ξανά».

«Χάνει τόσες δουλειές από brands που αγαπούσαν τη σύνδεσή της με τη Meghan στο παρελθόν, αλλά τώρα αισθάνεται ότι έχει γίνει τοξική», συνέχισε η πηγή. «Το μόνο που θα χρειαζόταν ήταν η Meghan να βγει σε ένα shopping trip με την Jessica για να δείξει ότι εξακολουθεί να έχει την υποστήριξή της. Αλλά η σαφής ένδειξη είναι ότι δεν πρόκειται να υπάρξει επίδειξη υποστήριξης με αυτόν τον τρόπο. Κι αυτό είναι ένα βάναυσο χτύπημα μετά από μια 10χρονη φιλία».

Εμάς πάντως αυτή η στάση της Jessica μας θυμίζει λίγο την παροιμία: και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο. Δε συμφωνείς;