GOSSIP

O Αποστόλης Τότσικας εντελώς γυμνός στην παραλία (pics)

O Αποστόλης Τότσικας εντελώς γυμνός στην παραλία (pics)

Εντελώς γυμνός σε παραλία της Τήνου.

Δεν είναι λίγες οι φορές που η φωτογράφος έχει απαντήσει σε ερωτήσεις στο Instagram σχετικά με την προσωπική της ζωή, αλλά και το πώς γνωρίστηκε με τον αγαπημένο της.

Καταλαβαίνεις λοιπόν πως είναι περιττό να ασχοληθούμε με το κομμάτι της γνωριμίας τους αυτή τη φορά, πόσο μάλλον μετά τις φωτογραφίες που είδαμε στο Instagram account της πριν από λίγες ώρες. Η Ρούλα Ρέβη για ακόμη μια φορά φρόντισε να μας εντυπωσιάσει, βασικά κατάφερε να μας αφήσει άφωνες για αρκετά λεπτά κοιτάζοντας όλες αυτές τις φωτογραφίες που ανέβασε.

Όπως είδες και από τον τίτλο λοιπόν, ο Αποστόλης Τότσικας πόζαρε ολόγυμνος στον φακό της συζύγου του και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό. Δεν ήταν μία η φωτογραφία, δεν ήταν καν δυο. Μία σειρά από φωτογραφίες με τον ηθοποιό να ποζάρει γυμνός στα βράχια σε ασπρόμαυρο φόντο θα δεις μπαίνοντας στο account της φωτογράφου και πάμε στοίχημα πως το like σου είναι το λιγότερο που μπορείς να αφήσεις στις φανταστικές αυτές φωτό.

Βλέποντας λοιπόν τις φωτογραφίες της αυτές, τόσο από την πλευρά του φωτογράφου, όσο και από αυτή του απλού θεατή, αντιλαμβάνεσαι το πόσο ακομπλεξάριστο ζευγάρι είναι οι δυο τους. Btw ο Αποστόλης Τότσικας έχει απίστευτο κορμί και πραγματικά ευχαριστούμε τη Ρούλα Ρέβη για τις φωτογραφίες αυτές.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Έρχεται το τέλος του Ερντογάν: «Καταρρέει» η τουρκική λίρα - Συγκάλεσε έκτακτη σύσκεψη