GOSSIP

Το μεγάλο κατόρθωμα της Ariana Grande ενθουσίασε το κοινό της

Το μεγάλο κατόρθωμα της Ariana Grande ενθουσίασε το κοινό της

Άφησε μέχρι και τη Rihanna πίσω της.

H Ariana Grande είναι ένα από τα αγαπημένα μας κορίτσια και υπάρχουν πολλοί λόγοι πίσω από αυτό. Το ταλέντο της, η φωνή της, η υποκριτική της, το χιούμορ και ο χαρακτήρας της. Είναι όλο το πακέτο που την έχει κάνει να έχει σήμερα εκατομμύρια θαυμαστές σε όλον τον κόσμο.

Οι επιτυχίες της δεν έχουν σταματημό και το κορίτσι μας έχει πολλά ακόμη να δώσει. Από τα album της, μέχρι και τις περιοδείες της είναι μια θεά και τα νέα είναι πολύ ευχάριστα για όλους τους θαυμαστές της Ariana. Σε αυτό το σημείο πρέπει να σου αποκαλύψουμε και τα νέα της σχέδια που έχουν ήδη γίνει γνωστά, για τη νέα ταινία που πρόκειται να κυκλοφορήσει. Η ταινία μιλάει για το Sweetener Tour της καλλιτέχνιδας και θα πραγματεύεται τις στιγμές της κατά τη διάρκεια της περσινής της περιοδείας. Σούπερ!

Και τώρα που «τσίμπησες» και αυτή την πληροφορία ήρθε η ώρα να σου αποκαλύψουμε και την τεράστια επιτυχία της. Η Ari είναι μια από τις καλλιτέχνιδες που ο κόσμος λατρεύει και αυτή τη φορά τα νούμερα μιλάνε από μόνα τους. Όχι μόνο είναι αγαπημένη στα λόγια, αλλά αυτό αποδεικνύεται από την τεράστια διάκρισή της στην πλατφόρμα του Spotify.

Η Ariana είναι πλέον η Νο1 γυναίκα τραγουδίστρια με τα περισσότερα streams στην πλατφόρμα του Spotify και όχι μόνο αυτό, αλλά εκθρόνισε και την Rihanna από την θέση της. Για να γιορτάσει αυτή της τη διάκριση η Ariana ανέβασε στο Instagram το post του λογαριασμού «chart data» και ευχαρίστησε όλους τους θαυμαστές της που την ανέβασα στην πρώτη θέση. Άραγε η Rihanna πώς να πήρε την πρωτιά της Ari;