GOSSIP

Δανάη Μπάρκα: Η πρόταση που απέρριψε για τηλεοπτική σειρά

Δανάη Μπάρκα: Η πρόταση που απέρριψε για τηλεοπτική σειρά

Η Δανάη Μπάρκα έχει επικοινωνιακό χάρισμα, είναι άμεση και λαμπερή και δεν πορεύεται με τα πρέπει της μικρής οθόνης, αλλά με τα δικά της.

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για το στόχο που έχει στην TV, ενώ αναφέρθηκε στην υποκριτική και αν είχε προτάσεις για σειρά.

Από την παρουσίαση θέλω να μεταπηδήσουμε στην υποκριτική και στο πώς βλέπεις την ελληνική μυθοπλασία φέτος...

Είναι ελπιδοφόρο όλο αυτό που βλέπουμε, δεν υπάρχουν απλά πολλές σειρές αλλά και καλές. Για χαρά δική μας βλέπουμε ταλαντούχους ηθοποιούς και φυσικά υπάρχουν πλέον πολλές δουλειές. Και το MEGA μπαίνει δυνατά στη μυθοπλασία, με υπέροχες σειρές και είμαι σίγουρη ότι θα θυμίσει τις παλιές καλές εποχές όπου το MEGA καλλιεργούσε αισθητική.

Είχες πρόταση για σειρά;

Ναι, είχα! Ομως ήθελα να είμαι 100% στο «Πάμε Δανάη!» και σε αυτό που ήθελα να εκθέσω στον κόσμο. Δουλεύω πάρα πολύ, θέλω να μάθω τη δουλειά, δουλεύω Σαββατοκύριακα, απογεύματα, βοηθάω παντού, δεν θέλω να λέω μία απλή καλημέρα. Προσπαθώ να βρω τα πατήματά μου, οπότε είμαι συνειδητά εκτός υποκριτικής. Αν έρθει μία καλή πρόταση του χρόνου, με χαρά να το κάνω και να συνδυάσω και τα δύο.

Αλλες εκπομπές βλέπεις;

Φυσικά τον Νίκο Μουτσινά και τo «Καλό Μεσημεράκι»! Βλέπω «Κοινωνία ώρα MEGA» γιατί η επικαιρότητα είναι πρώτο μου μέλημα και τις Παρασκευές το καίω με τo «Σπίτι με τo MEGA», μιας και πλέον δεν... βγαίνουμε.

Νιώθεις περιορισμένη με τη νέα πραγματικότητα λόγω κορονοϊού;

Σίγουρα με έχει περιορίσει, όμως δεν σου κρύβω ότι εμένα μου αρέσει να κάθομαι σπίτι μου, οπότε έχω βολευτεί κιόλας. Φοβάμαι τόσο πολύ για την υγεία μου, που είμαι χαρούμενη που προσέχω τόσο πολύ. Η υγεία υπερτερεί της καλοπέρασης. Πέρσι είχε νοσήσει ένας πολύ κοντινός μου άνθρωπος, του «γύρισε» σε πνευμονία, οπότε το έζησα από κοντά - πήρα το μάθημά μου.

Δουλεύεις με τον εαυτό σου, με τη Δανάη;

Δουλεύω πολύ με τον εαυτό μου, προσπαθώ να αυτοβελτιώνομαι, θέλω να σκέφτομαι τους διπλανούς μου, αυτό μένει, μόνο έτσι μπορείς να αλλάξεις κάτι. Πίστεψέ με, έχω υποστεί μεγάλο bullying στα social media σε σχέση με την οικογένειά μου, με τις επαγγελματικές μου επιλογές. Αντιμετωπίζοντας όλα αυτά, απλά λέω «κάνε το καλό και ρίξ’ το στο γιαλό»!

Ποιος είναι ο στόχος σου στην TV;

Το όραμα μας είναι μια καλή τηλεόραση, με χιούμορ, με σοβαρότητα χωρίς σοβαροφάνεια, είπε στο Τύπος TV.