GOSSIP

Έφη Σαρρή: «Η επιτροπή μας έδιωξε από το J2US. Ποιοι άλλοι;»

Έφη Σαρρή: «Η επιτροπή μας έδιωξε από το J2US. Ποιοι άλλοι;»

Η Έφη Σαρρή και ο Τρύφωνας Σαμαράς ήταν το ζευγάρι που αποχώρησε από το τελευταίο live του J2US.

H γνωστή τραγουδίστρια παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό» και αναφέρθηκε στην εμπειρία της στο διαγωνισμό τραγουδιού του OPEN, αλλά και στην κριτική επιτροπή.

«Μας διώξανε! Μας διώξανε! Ποιοι άλλοι; Η επιτροπή! Υπάρχουν άλλοι άνθρωποι εκεί που συμμετέχουν και πραγματικά κάνουν πάρα πολύ μεγάλες προσπάθειες και το έχουν πιο πολύ», δήλωσε αρχικά η Έφη Σαρρή σχετικά με την αποχώρησή της από το J2US.

«Βεβαίως θεωρώ ότι κάποιοι άλλοι συμμετέχοντες έκαναν παράπονα και με το δίκιο τους. Σου λέει, εμείς προσπαθούμε, είμαστε καλύτεροι, για ποιο λόγο να μένει ο Τρύφωνας; Όλα παίζουν. Δεν θεωρώ ότι ο Τρύφωνας έμεινε στο παιχνίδι επειδή ήταν ο σούπερ τραγουδιστής. Έμεινε στο παιχνίδι γιατί ήταν ο σούπερ διασκεδαστής. Άλλωστε, αυτό το βλέπουμε συχνά».

Επίσης η Έφη Σαρρή δεν έκρυψε ότι δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα στο J2US. «Η εμπειρία μου από το παιχνίδι ήταν δύσκολη. Δεν φανταζόμουν ότι θα αντιμετώπιζα αυτή τη δυσκολία. Πίστευα ότι θα πήγαινα εκεί -και όπως ήξερα- ότι η εκπομπή θα ήταν γραμμένη. Πίστευα ότι θα έχει οτοκιού να βλέπουμε τα λόγια, δεν ήταν έτσι. Δεν ήταν ό,τι πιο εύκολο, ήταν πολύ κουραστικό για μένα», είπε η ξανθιά τραγουδίστρια.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ένοπλες Δυνάμεις: Απίστευτα «χουνέρια» στους Τούρκους –Το υποβρύχιο, τα «φαντάσματα» και η «καμπάνα»