GOSSIP

Οικονομόπουλος: «Με ενοχλεί να ακούω τα ίδια και τα ίδια και να κρίνουμε τους πάντες»

Οικονομόπουλος: «Με ενοχλεί να ακούω τα ίδια και τα ίδια και να κρίνουμε τους πάντες»

Τον Νίκο Οικονομόπουλο συνάντησε η Ναταλία Γερμανού για τις ανάγκες της εκπομπής της, Καλύτερα δε γίνεται και μίλησαν για όλα.

Μπορεί να γνωρίζει πολλούς ανθρώπους στη νύχτα όμως ο Νίκος Οικονομόπουλος δηλώνει πως δεν έχει δημιουργήσει φιλίες όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στο προσκήνιο. Παράλληλα, είναι από τους ανθρώπους που δεν θέλουν να προκαλούν αλλά νιώθει ότι προκαλείται από άλλους.

Στην καριέρα του τόνισε πως δεν υπήρξε δημοσιοσχετίστας, ούτε «πούλησε» για να προωθεί την προσωπική του ζωή. Προτιμά να την κρατά καλά φυλαγμένη μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας κι αυτό γιατί του αρέσει να ζει φυσιολογικά όπως κάθε άλλος άνθρωπος.
«Προσπαθώ να μην δημοσιοποιώ την προσωπική μου ζωή, δεν το κάνω επίτηδες, μ’ αρέσει να ζω τη ζωή μου φυσιολογικά. Είμαι ένας κανονικός άνθρωπος, ζω όσο περίεργο κι αν σου ακούγεται μία πολύ πολύ φυσιολογική ζωή και χαίρομαι με τα απλά πράγματα», είπε.

Και συνέχισε: «Η αγάπη μου, η οποία είναι απέραντη, ανεξίτηλη, χωρίς τέλος, χωρίς ταβάνι, είναι η αγάπη μου τον Χριστό. Μπορεί να ακούγεται παράξενο αλλα΄τα πράγματα δεν γίνονται από μόνα τους. Τα πράγματα δεν τα έκανα εγώ. Αν θεωρήσουμε ότι έχω μία φωνή καλή δεν είναι δική μου η φωνή. Αυτό το ταλέντο είναι ένα δώρο από τον Θεό. Ευχαριστώ τον Θεό για όλα αυτά, τα καλά και τα άσχημα που έζησε σε μικρότερη ηλικία».
Επιπλέον, αποκάλυψε ότι θα ήθελε κάποια στιγμή ότι θα ήθελε να δημιουργήσει τη δική του οικογένεια χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν στιγμές που λόγω της καριέρας του νιώθει ανακούφιση που δεν έχει μία τόσο τεράστια ευθύνη στις πλάτες του.

Δείτε ένα απόσπασμα: