GOSSIP

Γιάννης Καλλιάνος: Η δύσκολη μάχη του αδερφού του με τον κορονοϊό

Γιάννης Καλλιάνος: Η δύσκολη μάχη του αδερφού του με τον κορονοϊό
Intime News

Καλεσμένος στα «Μεσάνυχτα» με την Ελεονώρα Μελέτη βρέθηκε την Τετάρτη (11/03) ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος.

Ο Γιάννης Καλλιάνος μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που έζησε η οικογένειά του όταν ο αδελφός του αρρώστησε βαριά από κορονοϊό με αποτέλεσμα να δίνει μάχη για τη ζωή του στην εντατική.

Αφού διηγήθηκε το πώς ξεκίνησαν όλα και τα συμπτώματα που εμφάνισε ο αδερφός του δήλωσε: «Τις πρώτες μέρες που νοσηλευόταν, ήταν κι ένας νεαρός μαζί του, γυμνασμένος, μη καπνιστής, που είχε κι αυτός Covid… Έπαιρνα συνέχεια στον αδερφό μου και μου απαντούσε μια στο τόσο. Είχε έναν βήχα αυτό το παιδί που ούτε στο χειρότερο θρίλερ τον έχω ακούσει. Τον ρωτούσα πως είναι το παιδί και μου λέει καλυτερεύει αλλά εγώ δεν πάω καλά. Μου μιλούσε και λαχάνιαζε σαν να έτρεχε μαραθώνιο και μετά από 40 χιλιόμετρα να σε σταματά κάποιος με το μικρόφωνο και να σου μιλά. Μετά από 13 μέρες άκουσε ο οργανισμός του και ξεφύγαμε από τα δύσκολα. Είχε κολλήσει ήδη και τα δυο του παιδιά, που το πέρασαν ελαφριά. Ευτυχώς δεν κόλλησε η γυναίκα του που είναι έγκυος. Έχει κληρονομήσει πλέον σακχαρώδη διαβήτη που δεν είχε ποτέ και υγρό στην καρδιά. Κάνει ινσουλίνες κι έχουν αδυνατίσει τα πόδια του. Δεν είναι απλό πράγμα να κολλήσει κάποιος Covid και να το περάσει έτσι».

Παράλληλα, ο Γιάννης Καλλιάνος μίλησε και για την γνωριμία του αλλά και τον πρόσφατο γάμο του με τη Χάρις Δαμιανού και τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού. «Η πανδημία άλλαξε τα σχέδια μας. Ήταν ευλογία παιδιού να μείνει κατευθείαν έγκυος. Είχαμε αρχίσει να κάνουμε προσπάθειες για να αποκτήσουμε παιδί. Πήραμε ένα τεστ εγκυμοσύνης και βγήκε κατευθείαν θετικό. Ήταν έγκυος. Ήμασταν μαζί δύο χρόνια και κάτι. Ο πατέρας της έπαιζε μπουζούκι σε ένα μαγαζί στην Πλάκα. Σε αυτό το μαγαζί ήμουν θαμώνας. Πήγαινα με την παρέα μου και τραγουδούσα κιόλας. Τα είχαμε βρει με τον πεθερό. Του είπα μια μέρα να πάρω το μικρόφωνο να τραγουδήσω. Ξεκινήσαμε και πάλι μετά από 15 μέρες. Σε κάποια φάση μετά από πέντε, δέκα φορές που είχα πάει στο μαγαζί μου λέει “Γιάννη είναι και η κόρη μου εδώ, της έχω πει τα καλύτερα για σένα, να η Χάρις η κόρη μου” και με πήγε να με γνωρίσει. Ανταλλάξαμε τηλέφωνα, ξεκινήσαμε να βγαίνουμε και τα φτιάξαμε».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πέθανε ο ηθοποιός Θεόφιλος Βανδώρος - Σοκ στον καλλιτεχνικό κόσμο