GOSSIP

Μίνα Αρναούτη: Οργισμένη ανάρτηση μετά τις «επιθέσεις» που δέχεται

Μίνα Αρναούτη: Οργισμένη ανάρτηση μετά τις «επιθέσεις» που δέχεται

Η Μίνα Αρναούτη ξέσπασε καθώς δέχεται «επιθέσεις» μετά την αγωγή που κατέθεσε στην οικογένεια του Παντελή Παντελίδη

Πριν δύο ημέρες δημοσίευμα της «Real News» ανέφερε πως η Μίνα Αρναούτη ζητά αποζημίωση ύψους 960.000 ευρώ από την οικογένεια του Παντελή Παντελίδη,πέντε χρόνια μετά το τροχαίο που σόκαρε το πανελλήνιο και όπου έχασε τη ζωή του ο ταλαντούχος τραγουδιστής.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, η κοπέλα που βρισκόταν μέσα στο τζιπ κατέθεσε νέα αγωγή κατά της οικογένειας και αξιώνει αποζημίωση για τη ψυχή της, διεκδικώντας 240.000 χιλιάδες ευρώ για συκοφαντική δυσφήμηση από κάθε μέλος της.

Η Μίνα Αρναούτη με μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, απάντησε σε εκείνους που της κάνουν «επιθέσεις» στα social media μετά την απόφασή της αυτή, αναφέροντας πως δεν προσπαθεί να κλέψει κανέναν αλλά αντιθέτως, θέλει να διεκδικήσει τα νόμιμα δικαιώματά της.

Η ανάρτηση της Μίνας Αρναούτη

«Προς δικαστές του Facebook...

Εργάζομαι από 17 χρονών. Είχα άδεια εργασίας ανηλίκου. Έπαιρνα από 1200-1500 ευρώ μισθό στα 17 μου.. και είχα ένσημα πριν ακόμα ενηλικιωθώ!

Ήμουν από αυτά τα παιδιά που δούλευαν κ πήγαιναν σχολείο κ δεν ζητούσαν χρήματα από κανέναν. Όσοι με γνωρίζουν από τότε θα σας επιβεβαιώσουν όσα λέω. Δούλευα πολύ και μάλιστα ήμουν και τρομερά γρήγορη και καλή στη δουλειά μου. Όχι απλά μια γλάστρα!

Γύρω μου βλέπω κόσμο να ζει με μικρά επιδόματα, άλλοι πάλι άνεργοι επί χρόνια δεν μπορούν να βρουν δουλειά, άλλοι έχουν ψυχολογικά με το παραμικρό, άλλοι τρώνε τις συντάξεις των δικών τους, άλλες παντρεύτηκαν και έκαναν ένα μωρό και αυτή είναι η μόνη ιδιότητα τους στη ζωή και έτσι νομίζουν κέρδισαν και τον σεβασμό , αλλοι εξαπατουν, αλλοι κλεβουν, αλλοι σκοτωνουν και τον πατερα τους για να κληρονομήσουν κ καπου εδω κι εγω που ολοι αυτοι χωρις καν να δουν τα ενσημα μου με αποκαλουν οπως με αποκαλουν! Χωρις καν να με ξερουν!

Εγω δεν πηγα να κλεψω κανεναν!

Σε οτιδηποτε σε αυτη τη ζωη κανω χρηση των νομιμων δικαιωματων μου!

Ευτυχως οσοι με ξερουν , ξερουν ποσο δουλευα και ποσο ικανη ημουν! Εσεις μπορειτε απλα να με κοιτατε κ να σκεφτεστε τα χειροτερα μηπως νιωσετε καλυτερα με τους εαυτους σας!

Μην ασχολειστε με εμενα, ασχοληθειτε με οτιδηποτε θα βελτιωσει τη ζωη σας! Μηπως κ καποιοι εκτος απο σχολιαστες διαφορων αναρτησεων γινεται κ κατι πιο σημαντικο !

Ξερετε οτι σε κανει χαρουμενο στα social δεν σε ωφελεί κ στην καθημερινοτητα σου και μιλαω γι αυτη τη μαυριλα που εχεις σπιτι σου κι ομως στο πληκτρολογιο νιωθεις ενας μικρος δικαστης-Θεος!

Ο χρόνος που πάντα θεωρούμε άπλετος είναι πολύ λίγος...

Σας φιλω γλυκα ..», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Τέλος Μαΐου ο εμβολιασμός των 18-59 ετών - Ο «χάρτης» παραλαβής των 7.000.000 νέων δόσεων