GOSSIP

Μαίρη Μπάρκουλη: Η πρώτη της ανάρτηση μετά από το εξιτήριο από το νοσοκομείο (photos)

Μαίρη Μπάρκουλη: Η πρώτη της ανάρτηση μετά από το εξιτήριο από το νοσοκομείο (photos)
Στο σπίτι της η Μαίρη Μπάρκουλη
Intagram: mary_barkouli

Μαίρη Μπάρκουλη: «Μετά από μια αρτηρία βουλωμένη 100 τοις εκατό και το Hashimoto να προχωρά με γρήγορους ρυθμούς επιτέλους κοντά σας», έγραψε μεταξύ άλλων.

Την Τρίτη (7/12) η Μαίρη Μπάρκουλη εισήχθη στο νοσοκομείο, ενώ χθες (8/12) προχώρησε σε μία εξομολόγηση για το σοβαρό πρόβλημα της υγείας της.

Μετά τη σύντομη περιπέτεια που πέρασε η χήρα του Ανδρέα Μπάρκουλη βρίσκεται και πάλι στο σπίτι της, ενημερώνοντας τους φίλους της μέσα από ανάρτησή της στο Instagram.

«Μετά την στεφανιογραφια είπα δεν φεύγω απόψε αντί για αύριο;;;; Δεν μπορώ να πω ότι άρεσε στους γιατρούς, αλλά εσείς με ξέρετε πόσο ατίθαση είμαι... Μετά από μια αρτηρία βουλωμένη 100 τοις εκατό και το Hashimoto να προχωρά με γρήγορους ρυθμούς επιτέλους κοντά σας.. Δεν μασάμε.. Θα τα αντιμετωπίσω όλα με όλη μου την δύναμη.. Πάντως πρέπει να παραδεχτείτε ότι τα βραδιά έχω τάσεις φυγής και τάσεις να κάνω τρέλες όπως τη σημερινή.. Να’ναι καλά ο κ. Παπανικολάου που με πρόσεξε τόσο πολύ και ας με συγχωρήσει που δεν τον άκουσα... Αχ σπίτι μου, σπιτάκι μου», έγραψε στο Instagram.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μία «παρεξήγηση» έφερε τη σύλληψη του κροίσου Μπένι Στέινμετζ στην Αθήνα

Απογραφή 2021: Τι θα κερδίσουν όσοι αυτοαπογραφούν - Πώς θα μπείτε στην κλήρωση

Καιρός – Μαρουσάκης: Χειροτερεύουν τα πράγματα, πολύ μεγάλη προσοχή τις επόμενες ημέρες