Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
GOSSIP

Ο μεγιστάνας του Gucci δολοφονήθηκε από τη «Μαύρη Χήρα»: Η λέξη «paradeisos» που την πρόδωσε (vid)

Ο μεγιστάνας του Gucci δολοφονήθηκε από τη «Μαύρη Χήρα»: Η λέξη «paradeisos» που την πρόδωσε (vid)
Η γυναίκα του Πατρίτσια τον έπεισε να τα βρει με τον πατέρα του, ώστε να γνωρίσει το εγγόνι του.

Στις 27 Μαρτίου 1995, ο Μαουρίτσιο Γκούτσι, ο διάδοχος της Gucci έπεσε νεκρός με τρεις σφαίρες.

Σαν σήμερα το 1995, ο Μαουρίτσιο Γκούτσι, ο διάδοχος του κολοσσού υψηλής ραπτικής έπεσε νεκρός με τρεις σφαίρες από τη γυναίκα για την οποία αρχικά είχε αρνηθεί τον Οίκο μόδας. Τη «Μαύρη χήρα».

Όταν ο πατέρας του Ροντόλφο, τού είχε θέσει το δίλημμα «ή τον Οίκο μόδας ή αυτή τη γυναίκα», ο Μαουρίτσιο Γκούτσι, είχε επιλέξει την Πατρίτσια Ρετζιάνι. Το 1972 μάλιστα την παντρεύτηκε, παρά το γεγονός ότι όλοι του έλεγαν πως δεν τον αγαπούσε πραγματικά και ότι είχε βάλει στο μάτι την περιουσία που είχε δημιουργήσει ο παππούς του Γκούτσιο και αύξησε ο πατέρας του Ροντόλφο με τον θείο του Άλντο.

Η κατάληξή του όμως ήταν, σαν σήμερα, το 1995 να δεχθεί τρεις σφαίρες από αυτή τη γυναίκα, τη «Μαύρη Χήρα» όπως την αποκάλεσαν, η οποία φοβήθηκε ότι θα έχανε τα πάντα από τα πλούτη του συζύγου της.

Ο Μαουρίτσιο, μέχρι και τη γέννηση της πρώτης κόρης του, είχε αποτραβηχτεί από την οικογένεια και την πλουσιοπάροχη επιχείρηση που είχε γίνει παγκόσμια, είχε έδρα τη Νέα Υόρκη και δεν απευθυνόταν μόνο στην υψηλή κοινωνία. Κατορθώματα του πατέρα και του θείου του αυτά. Η γυναίκα του Πατρίτσια τον έπεισε να τα βρει με τον πατέρα του, ώστε να γνωρίσει το εγγόνι του. Έτσι και έγινε…

Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta