GOSSIP

Σάκης Τανιμανίδης - Χριστίνα Μπόμπα: Αναχώρησαν οικογενειακώς για τις διακοπές του Πάσχα

Σάκης Τανιμανίδης - Χριστίνα Μπόμπα: Αναχώρησαν οικογενειακώς για τις διακοπές του Πάσχα
Σάκης Τανιμανίδης και Χριστίνα Μπόμπα, καθώς θα περάσουν το φετινό Πάσχα αγκαλιά με τα μωράκια τους.
Instagram - Chrismbo

Την αποκάλυψη του ταξιδιού έκανε η Χριστίνα Μπόμπα, το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης.

Έπειτα από την μικρή απόδραση στη Ρώμη, η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης ετοιμάζουν το νέο τους ταξίδι για τις πασχαλινές τους διακοπές. Αυτή τη φορά όμως θα ταξιδέψουν οικογενειακώς, μαζί με τις δίδυμες κόρες τους. Η Χριστίνα Μπόμπα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό Instagram δημοσίευσε το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης μια τρυφερή ανάρτηση, στην οποία ενημέρωσε τους ακόλουθους της για το οικογενειακό ταξίδι.

Συγκεκριμένα, φωτογράφισε την κόρη της, Φιλίππα, λίγο πριν αναχωρήσουν για τις πρώτες τους πασχαλινές διακοπές σαν οικογένεια. Κάτω από τη λεζάντα της φωτογραφίας, η Χριστίνα Μπόμπα έγραψε: «Έτοιμη να πετάξει».

H φωτογραφία που ανέβασε η Χριστίνα Μπόμπα.Instagram - Chrisbo

Λίγο αργότερο απαθανάτισε και τον σύζυγό της, Σάκη Τανιμανίδη, αποκαλύπτοντας τον προορισμό του ταξιδιού, που δεν είναι άλλος από τη γενέτειρα του παρουσιαστή, τη Θεσσαλονίκη.

Σε βίντεο που ανάρτησε η Χριστίνα Μπόμπα στο προφίλ της, απεικονίζεται η μια κόρη της να παίζει με τη μάσκα που φορούσε η μαμά της. «Περνάμε πολύ ωραία εμείς όταν πετάμε οικογενειακώς … ειδικά η Φιλίππα ! », έγραψε.

Το ζευγάρι είναι ιδιαίτερα ενεργό στα social media και μοιράζεται συχνά στιγμιότυπα από την οικογενειακή του ευτυχία και καθημερινότητά τους.

Διαβάστε επίσης:

Αριάνα και Φιλίππα Τανιμανίδη: Οι απίθανες αναρτήσεις του Σαββατοκύριακου