GOSSIP

Ελεονώρα Μελέτη: Τι εξόργισε την παρουσιάστρια;

Ελεονώρα Μελέτη: Τι εξόργισε την παρουσιάστρια;
Και πραγματικά δεν έχω κανένα θέμα με αυτό και δεν θα έπρεπε να έχει και κανένας άλλος
Facebook

Ελεονώρα Μελέτη: «Από τη στιγμή που δεν έχω εγώ θέμα, γιατί έχει ο άλλος;»

Την Ελένη Μενεγάκη συνάντησε η Ελεονώρα Μελέτη, το μεσημέρι της Δευτέρας στο MEGA, όπου και απάντησε αιχμηρά σε όσους αναφέρονται αρνητικά στη διαφορά ηλικίας με τον σύζυγό της.

«Μέσα από αυτή την τοποθέτηση, γιατί αναφέρθηκες στο ποστ που είχα κάνει για τη διαφορά ηλικίας, όπου εγώ δεν το έχω κρύψει, δεν είναι κάτι καινούργιο, δεν είναι κάτι που το ακούω πρώτη φορά.

Δεν είναι κάτι που με έθιξε επειδή το άκουσα πρώτη φορά. Εγώ αυτοσαρκάζομαι κιόλας γιατί λέω ότι σε αυτό που άλλοι βλέπουν ένα τέκνο μου, εγώ βλέπω ένα τεκνό.

Και πραγματικά δεν έχω κανένα θέμα με αυτό και δεν θα έπρεπε να έχει και κανένας άλλος. Εγώ εκεί μένω, ότι δεν θα έπρεπε να έχει και κανένας άλλος.

Από τη στιγμή που δεν έχω εγώ, γιατί έχει ο άλλος; Γιατί να σχολιάζει το 2022 αν ένα ζευγάρι έχει διαφορά ηλικίας είτε προς τα πάνω είτε προς τα κάνω είτε η γυναίκα είτε ο άντρας;» είπε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη.

Η Ελεονώρα Μελέτη είπε επίσης: «Το συγκεκριμένο σάιτ, που δεν το έβγαλα στη φόρα, το είχε κάνει συστηματικά άλλες τρεις φορές μέσα σε ένα χρόνο, το ίδιο άρθρο, με άλλη αφορμή και για άλλες παρουσιάστριες».

Διαβάστε επίσης:

Ελεονώρα Μελέτη: Η συγκίνηση on air, το γράμμα στην κόρη της και η απάντησή της στα αρνητικά σχόλια!