GOSSIP

Μοντέλο βρήκε τον έρωτα στα μάτια 68χρονου κροίσου

Μοντέλο βρήκε τον έρωτα στα μάτια 68χρονου κροίσο
To 31χρονο μοντέλο με τον 68χρονο κροίσο σύζυγό της.
Instagram / xeniadeli

Ένα από τα πιο γνωστά μοντέλα στις ΗΠΑ, βρήκε τον έρωτα στα μάτια ενός 65χρονου δισεκατομμυριούχου.

Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά υποστηρίζει η 31χρονη Ξένια Ντέλι, -ένα από τα πιο γνωστά μοντέλα στις ΗΠΑ- που βρήκε τον έρωτα στα μάτια ενός 65χρονου δισεκατομμυριούχου. Η μελαχρινή καλλονή έχει διαφημιστικές καμπάνιες χιλιάδων δολαρίων ενώ έχει πρωταγωνιστήσει και σε κορυφαία βίντεο κλιπ της χώρας.

H 31χρονη που έγινε γνωστή από τη σύντομη σχέση της με τον Τζάστιν Μπίμπερ, παντρεύτηκε τον πάμπλουτο 65χρονο Αιγύπτιο Φατί Ραμπάχ Αλ- Σαρίφ, στην Σαντορίνη το 2016. Οι δυο τους γνωρίστηκαν λίγους μήνες πριν από τον γάμο τους και ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος. Αμέσως κατάλαβαν πως θέλουν να ζήσουν την ζωή τους μαζί και η πρόταση γάμου δεν άργησε να έρθει.

Μαζί απέκτησαν και μια κόρη την οποία η Ξένια ανεβάζει πολύ συχνά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Ντέλι παντρεύτηκε τον 65χρονο Οσάμα Φατί Ραμπάχ Αλ-Σαρίφ τον Ιούνιο του 2016 σε μια πανάκριβη και πολυτελή τελετή στην Σαντορίνη. Οι νεόνυμφοι έμειναν κάποιες μέρες στην Σαντορίνη για να απολαύσουν το υπέροχο νησί και μετά πήγαν στην Ελβετία όπου ζουν οι γονείς της Ντέλι.

Ο Φατί δε μπορούσε να χαλάσει το χατίρι της αγαπημένης του που ήθελε διακαώς ο γάμος τους να γίνει στην όμορφη Σαντορίνη. Σύμφωνα με πληροφορίες ο γάμος τους άγγιξε το 1 εκατομμύριο ευρώ και θα μπορούσε να χαρακτηριστεί παραμυθένιος.

Η καριέρα της Ντέλι στο μόντελινγκ ξεκίνησε, όταν παντρεύτηκε τον φωτογράφο Πάτρικ Κοξ, τον οποίο γνώρισε όταν ήταν σερβιτόρα και μετά πήγε σε σχολή μόντελινγκ. Κάποιοι υποστήριζαν ότι χώρισε από τον πρώτο άντρα της επειδή είχε σχέση με τον Τζάστιν Μπίμπερ κατά την διάρκεια των γυρισμάτων «What Do You Mean;».