GOSSIP

Τζάστιν Μπίμπερ: Αποκάλυψη μέσω Instagram - «Πάσχω από Ramsay Hunt, παρέλυσε το πρόσωπό μου»

Τζάστιιν Μπίμπερ
Το πρόσωπό του έχει πλέον παραλύσει
AP

Ο Τζάστιν Μπίμπερ, σόκαρε τους θαυμαστές του αποκαλύπτοντας το θέμα υγείας που αντιμετωπίζει

Ένα βίντεο στο Instagram που σόκαρε τους θαυμαστές του ανέβασε ο διάσημος τραγουδιστής Τζάστιν Μπίμπερ, στο οποίο αποκάλυψε ότι πάσχει από το σύνδρομο Ramsay Hunt.

Όπως ο ίδιος είπε το πρόσωπό του έχει πλέον παραλύσει, ενώ εξαιτίας του προβλήματος που αντιμετωπίζει, αναγκάστηκε πριν από μερικές ημέρες να ακυρώσει τις ημερομηνίες της παγκόσμιας περιοδείας του.

«Γεια σε όλους, Justin εδώ, ήθελα να σας ενημερώσω παιδιά για το τι συμβαίνει. Προφανώς μπορείτε να δείτε το πρόσωπό μου. Έχω αυτό το σύνδρομο που ονομάζεται σύνδρομο Ramsay Hunt και είναι από αυτόν τον ιό που επιτίθεται στα νεύρα στο αυτί μου και στα νεύρα του προσώπου μου και έχει κάνει το πρόσωπό μου να παραλύει», ακούγεται να λέει αρχικά.

«Όπως βλέπετε, αυτή η μεριά δεν κουνιέται» πρόσθεσε, δείχνοντας τη μεριά από την οποία δεν κλείνει το μάτι του και δεν χαμογελά. «Το ρουθούνι μου δεν κουνιέται, το μάτι μου το ίδιο, δεν μπορώ να χαμογελάσω», δήλωσε.

«Είναι αρκετά σοβαρό, το σώμα μου μου λέει να ηρεμήσω» πρόσθεσε, αναφερόμενος στον λόγο που πήρε την απόφαση να ακυρώσει τις εμφανίσεις του, καταλήγοντας: «Σας αγαπώ, ελπίζω να με καταλαβαίνετε. Ήδη κάνω ασκήσεις για το πρόσωπο για να επανέλθω».