GOSSIP

Λευτέρης Πανταζής: Οι δημόσιες ευχές στην κόρη του και το τραγούδι που επέλεξε

Λευτέρης Πανταζής: Οι δημόσιες ευχές στην κόρη του και το τραγούδι που επέλεξε
Ο Λευτέρης Πανταζής έζησε στιγμές ευτυχίας στον γάμο της κόρης του, Κόνι Μεταξά
Instagram

Ο Λευτέρης Πανταζής έζησε στιγμές ευτυχίας στον γάμο της κόρης του, Κόνι Μεταξά

Από τις πιο ευτυχισμένες ημέρες της ζωής του ήταν οι προηγούμενες για τον Λευτέρη Πανταζή ο οποίος είδε την κόρη του, Κόνι Μεταξά, να γίνεται νύφη και να παντρεύεται τον εκλεκτό της καρδιάς της, Μάριο Καπότση.

Ο «Λε-Πα» όχι μόνο ήταν αυτός που παρέδωσε την κόρη του στον γαμπρό στα σκαλιά της εκκλησίας αλλά ήταν και αυτός που φρόντισε να διασκεδάσει τους καλεσμένους του ζευγαριού στο πάρτι που ακολούθησε τις… δύο γαμήλιες τελετές.

Ο Λευτέρης Πανταζής έδωσε μια γεύση του τι συνέβη στο γαμήλιο πάρτι στην Κρήτη με ένα βίντεο το οποίο ανήρτησε στο Instagram με τον ίδιο να γράφει στη λεζάντα του: «Να ζήσετε παιδιά μου».

Η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης παντρεύτηκαν το Σάββατο (9/7) στον Άγιο Εφραίμ στα Φαλάσσαρνα της Κρήτης, έπειτα από 3 χρόνια σχέσης και στη συνέχεια θέλησαν να κάνουν και έναν δεύτερο γάμο που θύμιζε σκηνικό αμερικάνικης ταινίας στην παραλία.

Μάλιστα, λίγο πριν από τη λήξη της τελετής η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης αντάλλαξαν μερικά τρυφερά λόγια ενώπιον όλων των καλεσμένων.

Δείτε φωτογραφίες στη Gallery:

Μετά από τις δύο τελετές, η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης έκαναν την είσοδο που σήμανε την έναρξη του πάρτι. Μουσικές, βεγγαλικά και μια εντυπωσιακή γαμήλια τούρτα περίμενε το ζευγάρι για να την κόψει, όπως ορίζει η παράδοση.

Το Instagram, όπως ήταν φυσικό, πήρε φωτιά καθώς οι καλεσμένοι του ζευγαριού δε σταμάτησαν να δημοσιεύουν στιγμιότυπα από το γαμήλιο πάρτι στο οποίο διασκέδασαν με την ψυχή τους.

Σχετικές ειδήσεις