GOSSIP

Η Κάμερον Ντίαζ αποκάλυψε ότι άθελά της έγινε μάλλον «βαποράκι» ναρκωτικών στο Μαρόκο

Κάμερον Ντίαζ
Η Κάμερον Ντίαζ αποκάλυψε ένα άγνωστο επεισόδιο από το παρελθόν της
AP PHOTO

Η Κάμερον Ντίαζ αποκάλυψε ένα άγνωστο επεισόδιο από το παρελθόν της

Σε μια αποκάλυψη που προκάλεσε αίσθηση προχώρησε η Κάμερον Ντίαζ κατά τη διάρκεια podcast περιγράφοντας πώς σε ηλικία περίπου 20 ετών έγινε άθελά της μάλλον «βαποράκι» ναρκωτικών από το Παρίσι στο Μαρόκο.

Όπως εξήγησε η Αμερικανίδα ηθοποιός όλα συνέβησαν στο Παρίσι όπου βρέθηκε στις αρχές της δεκαετίας του ’90 κυνηγώντας το όνειρό της να γίνει μοντέλο. «Δεν κατάφερα να κλείσω ούτε μια δουλειά. Ήμουν εκεί για έναν ολόκληρο χρόνο και δεν δούλεψα ούτε για μια ημέρα. Τελικά βρήκα μια δουλειά αλλά πιστεύω ότι ήμουν «βαποράκι» για να μεταφέρω ναρκωτικά στο Μαρόκο» περιέγραψε το άγνωστο περιστατικό η Κάμερον Ντίαζ.

Σύμφωνα με την περιγραφή της, της έδωσαν μια κλειδωμένη βαλίτσα «η οποία, όπως μου είπαν, είχε μέσα τα ‘κοστούμια’». Μόνο όταν έφτασε στο Μαρόκο της μπήκαν «ψύλλοι στ΄ αυτιά». «Τι να είχε άραγε μέσα η βαλίτσα; Ήμουν μια ξανθιά γαλανομάτα στο Μαρόκο στις αρχές της δεκαετίας του ’90. Φορούσα σκισμένα τζιν και πλατφόρμες και σκεφτόμουν… αυτό δεν είναι και τόσο ασφαλές» θυμήθηκε τις σκέψεις της η Κάμερον Ντίαζ.

Ευτυχώς για την ίδια τότε δεν ίσχυαν τα τόσο αυστηρά μέτρα ασφαλείας που ισχύουν σήμερα στα αεροδρόμια με την ίδια να εξηγεί ότι δεν ήταν δική της η βαλίτσα και δεν είχε καμία ιδέα σε ποιον ανήκε».

Το ακόμα πιο καλό για την Κάμερον Ντίαζ ήταν ότι μετά από αυτή την περιπέτεια εξασφάλισε σε ηλικία 21 ετών τον ρόλο της στην ταινία «Η Μάσκα» με την οποία συστήθηκε στο κοινό αν και οι παραγωγοί ήθελαν την Αν Νικόλ Σμιθ.