GOSSIP

Σοφία Χαρμαντά: Η «Ελληνίδα Σίντι Κρόφορντ» μίλησε για τις επεμβάσεις και το παρατσούκλι της

Σοφία Χαρμαντά: Η «Ελληνίδα Σίντι Κρόφορντ» μίλησε για τις επεμβάσεις και το παρατσούκλι της
Instagram: sofiaharmanda

Σοφία Χαρμαντά: Το πανέμορφο μοντέλο αποκάλυψε τον λόγο που την κοροϊδεύαν οι συμμαθητές της αλλά και για το παρατσούκλι που της έχουν δώσει.

Η Σοφία Χαρμαντά παραχώρησε συνέντευξη στο «ΟΚ!» και μίλησε μεταξύ άλλων για τις αισθητικές επεμβάσεις, το λόγο που την κορόιδευαν οι συμμαθητές της στο σχολείο και πως νιώθει που τη χαρακτηρίζουν ως την «Ελληνίδα Σίντι Κρόφορντ».

Για τις αισθητικές επεμβάσεις τι άποψη έχεις;

Δεν έχω κάνει τίποτα! Εν τω μεταξύ, κάποτε στο σχολείο με κορόιδευαν ότι είχα μεγάλα φρύδια και μεγάλα χείλη και βλέπω σήμερα τις γυναίκες να πηγαίνουν από μόνες τους να βάλουν φρύδια ή να φουσκώσουν τα χείλη τους. Γενικά να ξέρεις ότι στη μόδα αρέσει το natural και δεν θα αλλάξει αυτό. Σίγουρα πολλά μοντέλα μπορεί να έχουν κάνει κάποιες αισθητικές επεμβάσεις αλλά θα είναι τόσο όσο ώστε να μη φαίνεται κάτι έντονο και χτυπά στον φακό. Από εκεί και πέρα, καταλαβαίνω ότι είναι μια μόδα κι ένα trend της εποχής, που νομίζω πως θα κάνει τον κύκλο του και θα επιστρέψουμε στο πιο φυσικό. Ειδικά στο Λος Άντζελες, αυτή τη στιγμή υπάρχει πολύ το φαινόμενο «Καρντάσιαν».

Ωστόσο, αν έκανες μια αισθητική επέμβαση, σε ποιο σημείο θα ήταν αυτή;

Μπορεί να έφτιαχνα τη μύτη μου, να την έκανα λίγο πιο μικρή. Είναι κάτι που έχω συζητήσει και με δύο πολύ καλούς μου φίλους φωτογράφους και μου είπαν πως όλα πάνω σου πρέπει να πηγαίνουν με βάση τα χαρακτηριστικά σου – και είχαν δίκιο. Δηλαδή σε μένα, που έχω έντονα μάτια – φρύδια – χείλη, δεν θα ταίριαζε στο πρόσωπό μου μια γαλλική μυτούλα.

Σε έχουν χαρακτηρίσει ως την «Ελληνίδα Σίντι Κρόφορντ». Πώς σου ακούγεται αυτό;

Με κολακεύει και κοκκινίζω! Μιλάμε για ένα legend model των ’90s με απίστευτη ομορφιά και εννοείται ότι μου αρέσει πάρα πολύ να ακούω πως της μοιάζω. Ίσως λόγω της ελιάς που έχουμε και οι δύο στο πρόσωπο ή τα σαρκώδη χείλη.