ΚΟΣΜΟΣ

Όταν έκλαψε η Ζιζέλ: Οι ομηρικοί καβγάδες με τον Τομ Μπρέιντι και τα σύννεφα στο γάμο τους

Σύννεφα στον γάμο της Ζιζέλ με τον Τομ Μπρέιντι
Σύννεφα στον γάμο της Ζιζέλ με τον Τομ Μπρέιντι
ΑΡ

Πληθαίνουν τα «σύννεφα» στον γάμο της Ζιζέλ Μπούντχεν με τον Τομ Μπρέιντι, μετά απο 13 χρόνια κοινής πορείας

Το τοπ μόντελ Ζιζέλ εθεάθη στο κινητό της δακρυσμένη στη Νέα Υόρκη εν μέσω του συνεχιζόμενου συζυγικού δράματος με τον Τομ Μπρέιντι, αποκαλύπτει η New York Post. Η 42χρονη καλλονή φαίνεται πως έκλαιγε ενώ μιλούσε στο τηλέφωνο και περπατούσε κατά μήκος του πάρκου Hudson River κοντά στο διαμέρισμα, όπου μένει με τον επαγγελματία του ποδοσφαίρου.

Η Μπούντχεν βρίσκεται στη Νέα Υόρκη αυτή την εβδομάδα, ενώ ο 45χρονος Μπρέιντι παραμένει στη Φλόριντα μετά από «επικές διαμάχες» μετά την απόφαση του θρύλου του NFL να επιστρέψει στα γήπεδα

Ένας μάρτυρας είπε: «Η Ζιζέλ περπατούσε μόνη της στο West Side, κλαίγοντας στο κινητό της τηλέφωνο την Τετάρτη». Άλλη πηγή υπέθεσε ότι η Μπούντχεν μπορεί να μιλούσε στο τηλέφωνο με τον Μπρέιντι, ο οποίος βρισκόταν για εκπαίδευση με τους Buccaneers στην Τάμπα εκείνη την εποχή.

Εν τω μεταξύ, μια τρίτη πηγή πρόσθεσε ότι η Ζιζέλ, πρώην άγγελος της Victoria's Secret, ήταν επίσης αναστατωμένη για την κάλυψη της συνέντευξής της στο περιοδικό Elle, η οποία κυκλοφόρησε την Τρίτη στον Τύπο. «Η Ζιζέλ ήθελε η ιστορία να αφορά την καριέρα της και το περιβαλλοντικό της έργο. Αλλά όλη το ενδιαφέρον από τα μέσα ενημέρωσης στράφηκε στα όσα είπε για τον Τομ».

«Αυτό είναι ένα πολύ βίαιο άθλημα και έχουμε παιδιά και θα ήθελα να είναι περισσότερο παρών», είπε στο περιοδικό. Η Μπούντχεν η οποία έχει ένα γιο 12 ετών τον Μπέντζαμιν, μία 9χρονη κόρη τη Βίβιαν και ένα θετό γιό 15 ετών, τον Τζακ με τον αθλητή, σημείωσε ότι «είχε σίγουρα αυτές τις συζητήσεις μαζί του ξανά και ξανά».

Εξηγώντας ότι έβαλε την καριέρα της σε αναμονή για την οικογένεια, πρόσθεσε: «Έκανα το ρόλο μου, που είναι [να] είμαι εκεί (για τον Μπρέιντι). Μετακόμισα στη Βοστώνη και επικεντρώθηκα στο να δημιουργήσω ένα κουκούλι και ένα στοργικό περιβάλλον για να μεγαλώσουν τα παιδιά μου και να είναι εκεί στηρίζοντας αυτόν και τα όνειρά του.

Το να βλέπω τα παιδιά μου να πετυχαίνουν και να γίνονται τα όμορφα ανθρωπάκια που είναι, να βλέπω τον [Brady] να πετυχαίνει και να εκπληρώνεται στην καριέρα του – με κάνει ευτυχισμένη», συνέχισε. «Σε αυτό το σημείο της ζωής μου, νιώθω ότι έχω κάνει καλή δουλειά σε αυτό».

Τώρα όμως είναι έτοιμη να ακολουθήσει τα δικά της όνειρα. «Έχω μια τεράστια λίστα με πράγματα που πρέπει να κάνω, που θέλω να κάνω. Στα 42 μου, νιώθω πιο συνδεδεμένημε τον σκοπό μου», είπε, προσθέτοντας, και τώρα θα είναι η σειρά μου». Η Ζιζέλ Μπούντχεν εστιάζει στο φιλανθρωπικό και περιβαλλοντικό της έργο, ιδιαίτερα στη χώρα καταγωγής της, τη Βραζιλία, όπου έχει δωρίσει δεκάδες χιλιάδες δέντρα.

Άλλη πηγή σημείωσε ότι το μοντέλο έκανε τη συνέντευξη στο Elle μέσω του Zoom ενώ βρισκόταν στις Μπαχάμες με τον Μπρέιντι και την οικογένειά τους, σε ιδιωτικές διακοπές που έκαναν κατά τη διάρκεια του μυστηριώδους 11ήμερου διαλείμματός του από την προετοιμασία. Εν τω μεταξύ, οι θαυμαστές του στο NFL είναι διχασμένοι σχετικά με το αν ο Μπρέιντι είναι ένας ασταμάτητος θρύλος ή ένας «εγωιστής» που δεν αποσύρεται για να περάσει περισσότερο χρόνο με τη Ζιζέλ και τα παιδιά.

Μια ξεχωριστή πηγή προσθέτει ότι ο Μπρέιντι είναι «πολύ λυπημένος» για τους καβγάδες τους, αλλά ελπίζει ότι θα επανορθώσουν. «Ο Τομ εξακολουθεί να ελπίζει ότι μπορούν να συμφιλιωθούν. Η Ζιζέλ του είπε ότι θα τον εγκαταλείψει στο παρελθόν, και πάντα τα ξανάφτιαχναν όταν ηρεμούσε», είπε η πηγή στο Page Six.