GOSSIP

Dua Lipa και Trevor Noah είναι το νέο ζευγάρι του Χόλιγουντ!

Dua Lipa και Trevor Noah είναι το νέο ζευγάρι του Χόλιγουντ!

Φωτογράφοι απαθανάτισαν το ζευγάρι σε ένα ρομαντικό δείπνο, ενώ αυτόπτης μάρτυρας σημείωσε ότι ο παρουσιαστής αγκάλιασε και φίλησε γλυκά την τραγουδίστρια

Έντονα είναι τα δημοσιεύματα που θέλουν την Dua Lipa και τον Trevor Noah να είναι ζευγάρι. Μάλιστα φωτογραφίες με τους δύο τους από τη Νέα Υόρκη, έκαναν τον γύρο του διαδικτύου και αποκάλυψαν το πιθανολογούμενο κρυφό ραντεβού της τραγουδίστριας και του παρουσιαστή.

Με φωτογραφίες που εξασφάλισε η #DailyMail, η 27χρονη Dua Lipa και ο 38χρονος Νoah εθεάθησαν να μοιράζονται ένα δείπνο σε γνωστό εστιατόριο της πόλης των ΗΠΑ: «Κάθονταν ήσυχα μακριά από όλους τους άλλους στο εστιατόριο. Ήταν ξεκάθαρο ότι κάτι έτρεχε μεταξύ τους και κάθονταν πολύ κοντά καθ' όλη τη διάρκεια του γεύματος» είπε ένας αυτόπτης μάρτυρας στο ρεπορτάζ.

Μάλιστα ο ίδιος άνθρωπος σημείωσε ότι οι δυο τους αγκαλιάστηκαν αρκετές φορές και πως μάλιστα ο Νoah φίλησε τη Dua Lipa τρυφερά στο μάγουλο, στη βόλτα που έκαναν μετά το δείπνο τους.

Η τελευταία δημόσια σχέση της Dua Lipa ήταν με τον μικρότερο αδερφό της Gigi και της Bella Hadid, τον 23χρονο Anwar. Οι δυο τους χώρισαν τον Δεκέμβριο του 2021, ύστερα από κάτι παραπάνω από δύο χρόνια σχέσης.

Από την άλλη η τελευταία σχέση του Νoah έληξε τον περασμένο Μάιο. Ο παρουσιαστής και ηθοποιός ήταν μαζί με την 42χρονη Μίnka Kelly από το 2020.