GOSSIP

Βρισηίδα Ανδριώτου: Μίλησε για την «φιλία» της με την Ιωάννα Τούνη

Βρισηίδα Ανδριώτου μίλησε για την «φιλία» της με την Ιωάννα Τούνη:
Η Βρισηίδα Ανδριώτου και η Ιωάννα Τούνη.
Instagram / vrisiida_andrio

Η Βρισηίδα Ανδριώτου μίλησε για την τρυφερή σχέση της με τον Σπύρο Μαρτίκα ενώ σχολιάζει και την πρόταση γάμου του Δημήτρη Αλεξάνδρου στην Ιωάννα Τούνη.

Το βράδυ της Δευτέρας η Βρισηίδα Ανδριώτου μίλησε για την απόφασή της να μετακομίσει μόνιμα στην Αθήνα από τη Θεσσαλονίκη, για τη σχέση της με τον Σπύρο Μαρτίκα, ενώ έκανε αναφορά και στην Ιωάννα Τούνη.

Η πρώην διαγωνιζόμενη του Survivor είπε αρχικά: «Ζω μόνιμα στην Αθήνα πλέον, χάρη στον Σπύρο μετακόμισα μαζί του στον Πειραιά, σαν φυσιολογικό ζευγάρι. Είναι ακόμα νωρίς για να κάνουμε το επόμενο βήμα με τον Σπύρο, αλλά τα πηγαίνουμε πολύ καλά. Αποκλείεται να περάσουν δύο χρόνια και να μην έχει πέσει πρόταση γάμου, σε έναν χρόνο θα έχει γίνει».

Για το αν ευχήθηκε στην Ιωάννα Τούνη για την εγκυμοσύνη της αλλά και για την πρόταση γάμου που δέχτηκε από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, η Βρισηίδα Ανδριώτου δήλωσε: «Άκουσα ότι η Ιωάννα Τούνη είναι έγκυος, δεν ζω σε άλλο πλανήτη. Δεν της ευχήθηκα για την εγκυμοσύνη, εγώ της έστειλα συλλυπητήρια για τη μητέρα της και μέχρι εκεί. Δεν χρειάζεται να στείλω μήνυμα για να γίνει επανασύνδεση. Όλοι έχουμε τελειώσει μια φιλία δεν είμαστε οι πρώτες ούτε οι τελευταίες».

Σχετικές ειδήσεις

Τούνη: H εξέταση στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της – «Είναι επικίνδυνο»

Τούνη: Η πρώτη εμφάνιση μετά την πρόταση γάμου από τον Αλεξάνδρου

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Έκανε πρόταση γάμου στην Ιωάννα Τούνη! Η πρώτη φωτό με το μονόπετρο!