GOSSIP

Παπουτσάκη: Έχει τελειώσει η σχέση μας με τον Παναγιώτη Πιλαφά

Παπουτσάκη: Έχει τελειώσει η σχέση μας με τον Παναγιώτη Πιλαφά
H Kατερίνα Παπουτσάκη.
Glomex

H Κατερίνα Παπουτσάκη μίλησε για τον χωρισμό της - Την είδηση του χωρισμού της επιβεβαίωσε η ίδια η ηθοποιός το πρωί της Τρίτης.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη το πρωί της Τρίτης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό μας» και τη Φαίη Σκορδά, εκεί μίλησε για τον χωρισμό της από τον Παναγιώτη Πιλαφά.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή το πρωί της Τετάρτης αποκάλυψε πως όταν αποκαλύφθηκε ο χωρισμός της ηθοποιού από τον επί δέκα χρόνια σύζυγό της, επικοινώνησε μαζί της και τότε η Κατερίνα Παπουτσάκη είχε δηλώσει αιφνιδιασμένη.

«Αιφνιδιάστηκε. Το λέω γιατί όταν πρωτοέσκασε η είδηση είχα επικοινωνήσει η είδηση για να δω αν ισχύει και αν θέλει ή όχι να το παίξουμε στην εκπομπή. Μου είχε επιβεβαιώσει την είδηση αλλά δεν ήθελε να μιλήσει. Αιφνιδιάστηκε που μαθεύτηκε» ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη το πρωί της Τρίτης μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό μας» ανέφερε: «Με σκέψη και συνείδηση έγινα μαμά. Πάντα είμαι αυστηρή με τον εαυτό μου. Είμαι πάρα πολύ ενοχική, κι αυτό πολλές φορές με φρενάρει από το να είμαι ο εαυτός μου. Τα καλύτερα έρχονται. Έχει τελειώσει η σχέση μας με τον Παναγιώτη. Ήμασταν 10 χρόνια μαζί, ήταν μια πολύ σημαντική σχέση και εξακολουθεί να είναι, γιατί είναι ο μπαμπάς των παιδιών μου και τα μεγαλώνουμε μαζί. Έχουμε μια πολύ καλή σχέση και προχωράμε. Η ζωή είναι εκεί και μας περιμένει».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της πρόσθεσε: «Τη ζούμε τη μεταβατική φάση και όλα καλά. Εγώ νομίζω ότι είναι ξεκάθαρος ο δρόμος και πηγαίνουμε προς το φως. Είναι μια χαρά, φωτεινά. Πώς θα μπορούσε να μην είναι ο χωρισμός σαν πένθος. Είναι πολύ σημαντικά αυτά τα πράγματα. Ήταν σχέση ζωής. Δεν θα μπορούσε να είναι ο χωρισμός εύκολος σε καμία περίπτωση. Είναι πράγματα που έπρεπε να γίνουν για να είμαστε όλοι καλύτερα. Δεν με αγχώνει κάτι πολύ. Δεν είναι κάτι που με απασχόλησε σε αυτό το επίπεδο πολύ, θέλω απλά τα παιδιά μου να είναι σε ισορροπία, κι αυτό είναι που φροντίζουμε να κάνουμε».

Σχετικές ειδήσεις

Παπουτσάκη: Oι πρώτες δηλώσεις μετά τoν χωρισμό από τον Πιλαφά

Η μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της Παπουτσάκη μετά τον χωρισμό

Η Κατερίνα Παπουτσάκη «γέννησε» και το κοινό αντέδρασε