GOSSIP

Νεφέλη Λιβιεράτου: Περπάτησε στην πρώτη της πασαρέλα

Νεφέλη Λιβιεράτου: Περπάτησε στην πρώτη της πασαρέλα
H Νεφέλη Λιβιεράτου.

Την πρώτη της επίσημη εμφάνιση σε πασαρέλα έκανε το βράδυ της Τρίτης 15 Νοεμβρίου η Νεφέλη Λιβιεράτου, κόρη του Λάμπη Λιβιεράτου και της Εύης Αδάμ.

Για πρώτη φορά περπάτησε στην πασαρέλα η κόρη της Εύης Αδάμ και του Λάμπη Λιβιεράτου, Νεφέλη Λιβιεράτου. Η 22χρονη περπάτησε το βράδυ της Τρίτης 15 Νοεμβρίου στην επίδειξη μόδας γνωστής σχεδιάστριας και μαγνήτισε πάνω της όλα τα βλέμματα.

Σε δηλώσεις ωστόσο που έκανε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας», η νεαρή που έχει πάρει το πτυχίο της από το τμήμα Οικονομίας και Πολιτικών Επιστημών στο πανεπιστήμιο του Bath, τόνισε ότι δεν θέλει να ασχοληθεί με τον χώρο του μόντελινγκ και πως την ενδιαφέρει να κάνει καριέρα CEO. Μάλιστα, σημείωσε ότι τα ταλέντα των γονιών της τα έχει κληρονομήσει όλα η αδελφή της, Δανάη.

«Είναι μια τρομερή ευκαιρία αν και δε συγκρίνομαι με τη μητέρα μου. Έρχομαι ερασιτεχνικά ξεκάθαρα. Δεν ασχολούμαι με τον χώρο αλλά είναι τιμή μου προφανώς να είμαι με την μαμά μου. Εγώ ονειρεύομαι να γίνω CEO κάπου. Δε θα ήθελα να κάνω τα βήματα που έχει κάνει η μητέρα μου στο μόντελινγκ. Την καλλιτεχνική φλέβα των γονιών μου την έχει πάρει η αδερφή μου», ανέφερε.

Ακολουθήστε το Newsbomb και στο κανάλι μας στο YouTube