GOSSIP

Γιάννης Μάρκου: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την επίθεση

Γιάννης Μάρκου: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την επίθεση
Ο Γιάννης Μάρκου.
Glomex

Ο Γιάννης Μάρκου τρεις εβδομάδες μετά την επίθεση που τον οδήγησε στο νοσοκομείο, έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση μαζί με τον Γιώργο Καλλιακμάνη.

Ο Γιάννης Μάρκου λίγες ημέρες μετά την επίθεση σε καντίνα της Βαρυμπόμπης που τον οδήγησε στο νοσοκομείο, το απόγευμα της Κυριακής 20 Νοεμβρίου έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση.

Ο επιχειρηματίας βρέθηκε σε γνωστό Kέντρο της Αθήνας, όπου και παρακολούθησε από κοντά τον φετινό διαγωνισμό ομορφιάς, Ελληνικά Καλλιστεία 2022.

Στο πλευρό του βρέθηκε ο Γιώργος Καλλιακμάνης, Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής. Οι δύο άνδρες παρακολούθησαν από κοντά τον διαγωνισμό ομορφιάς με παρουσιάστρια την Σταματίνα Τσιμτσιλη.

Την πρώτη δημόσια εμφάνιση του Γιάννη Μάρκου, αποκάλυψε μέσα από ένα Instastory ο Χάρης Σιανίδης.

giannis.jpg
O Γιώργος Καλλιακμάνης και ο Γιάννης Μάρκου.instagram / haris_sianidis

Το χρονικό της επίθεσης

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιάννης Μάρκου τα ξημερώματα της Παρασκευής 28/10 στη Βαρυμπόμπη δέχτηκε 15 μαχαιριές από έναν 25χρονο. Όλα ξεκίνησαν στις 4.30 τα ξημερώματα μπροστά σε μια καντίνα. Δύο νεαροί 20 και 25 χρόνων αρχίζουν να τσακώνονται με τρεις άντρες, μεταξύ των οποίων και ο Γιάννης Μάρκου, Οι πέντε διαφώνησαν λεκτικά αλλά και σωματικά για την ουρά στην καντίνα, όταν ξαφνικά ο 25χρονος έβγαλε ένα μαχαίρι και μαχαίρωσε 15 φορές τον άτυχο άντρα. Αμέσως τράπηκαν σε φυγή.

Ακολουθήστε το Newsbomb και στο κανάλι μας στο YouTube

Σχετικές ειδήσεις

Βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση στον Μάρκου στη Βαρυμπόμπη

Νόβα: Ο Γιάννης Μάρκου είναι καλύτερα από την επίθεση στη Βαρυμπόμπη

Τα πρώτα λόγια του Γιάννη Μάρκου: «Αυτός ήθελε να σκοτώσει άνθρωπο»