GOSSIP

Οικονομόπουλος: Τι απάντησε για τη σχέση που του «χρεώνουν» με μοντέλο

Ο Νίκος Οικονομόπουλος μίλησε για τη σχέση του με μοντέλο από βίντεο κλιπ του.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος λίγο πριν από την πρεμιέρα του σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, παραχώρησε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες και αναφέρθηκε τόσο στα νέα επαγγελματικά του σχέδια, όσο και στην προσωπική του ζωή.

Σε απόσπασμα που προβλήθηκε στην τηλεόραση του Mega, o τραγουδιστής δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο ντοκιμαντέρ που αναμένεται να κυκλοφορήσει με θέμα τη ζωή του.

«Είμαι καλύτερος στο να διαλέγω τραγούδια παρά σαν τραγουδιστής. Δεν έχω σκεφτεί να πάω κριτής σε talent show, αυτή τη στιγμή δεν θα το έκανα», είπε αρχικά.

«Δεν θα είναι ντοκιμαντέρ για τη ζωή μου. Είναι ο Νίκος στη δουλειά και λίγο από την προσωπική μου ζωή. Πολλές φορές γράφουν πράγματα που δεν ισχύουν, δεν έχω πάρει ποτέ τηλέφωνο. Στις μέρες μας πουλάει μόνο το κακό, η κριτική, τα λαϊκά δικαστήρια παντού. Πολλές φορές γράφουν πράγματα τα οποία δεν ισχύουν αλλά αν ξεκινήσεις να απαντάς στον καθένα ξεχωριστά, αυτό παίρνει μία έκταση μετά που δε θέλω καθόλου. Δεν έχω πάρει ποτέ τηλέφωνο κανέναν, δεν χρειάζεται κάθε φορά να απαντάς» ανέφερε ο τραγουδιστής.

Σχετικά με τη σχέση που του χρεώνουν με το μοντέλο που πρωταγωνίστησε στο βίντεο κλιπ του για το τραγούδι «Πρέπει δεν πρέπει» ο Νίκος Οικονομόπουλος σχολίασε: «Δεν έχω να απαντήσω κάτι σε αυτό. Είτε υπάρχει κάτι είτε δεν υπάρχει, δεν θέλω να απαντήσω».

«Δεν μου αρέσει να είμαι πολύ κοινωνικός, δεν το λέω με την κακή έννοια. Αν κάπου δεν περνάω καλά, δε θέλω να πάω. Προτιμώ να κάνω αυτό που θα με κάνει να αισθανθώ καλύτερα παρά να κάνω κάτι για να είναι οι άλλοι ευχαριστημένοι» σχολίασε σε άλλο σημείο.

Τέλος, ο Νίκος Οικονομόπουλος μίλησε και για τη σχέση του με τη θρησκεία: «Θα με πουν γραφικό στο τέλος. Πιστεύω πάρα πολύ στον Θεό. Ζω με τον Χριστό, ζω με την πίστη μου αλλά όταν ρωτάς έναν χριστιανό αν είναι χριστιανός, τι θα σου πει; Δεν είμαι;».

Σχετικές ειδήσεις

Νίκος Οικονομόπουλος: Ερωτευμένος στο Παρίσι

Νίκος Οικονομόπουλος: Το πρόβλημα υγείας που τον ανάγκασε να ακυρώσει τις εμφανίσεις του

Νίκος Οικονομόπουλος: Ξέσπασε σε κλάματα στη συναυλία του στην Πάτρα - «Πώς τα φέρνει η ζωή...»