GOSSIP

Ρούλα Κορομηλά: Μόνο ένας άνθρωπος την κάνει ό,τι θέλει

Ρούλα Κορομηλά: Μόνο ένας άνθρωπος την κάνει ό,τι θέλει
Η Ρούλα Κορομηλά.
Glomex

Η Ρούλα Κορομηλά μίλησε για την σχέση της με ένα αγαπημένο της πρόσωπο.

Η Ρούλα Κορομηλά σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για όλους και για όλα. Η παρουσιάστρια που φέτος επέστρεψε στην τηλεπαρουσίαση με τη μουσική εκπομπή «Σπίτι με το MEGA», αναφέρθηκε στην ιδιαίτερη σχέση που έχει με την ανιψιά της.

Μεταξύ άλλων αποκάλυψε στο περιοδικό «ΟΚ!», πώς κάνει στην ανιψιά της όλα τα χατίρια και πως ποτέ δεν μπορεί να της φωνάξει ή να τη βάλει τιμωρία, ακόμα και αν έχει κάνει κάποιο σοβαρό λάθος.

Σχολιάζοντας το αν η μικρή παρακολουθούσε τις εκπομπές της και αν αντιλαμβάνεται ότι η θεία της είναι αναγνωρίσιμη είπε: «Όταν έτυχε να κυκλοφορήσουμε μαζί στον δρόμο και σταματούσε κόσμος που μου μιλούσε, με ρωτούσε από πού τους ξέρω και γιατί τους μιλάω, δίχως να μπορεί να καταλάβει γιατί."Δεν είπαμε να μη μιλάμε σε αγνώστους;" μου έλεγε, μαλώνοντάς με. Φέτος ουσιαστικά με βλέπει πρώτη φορά στην τηλεόραση, πρέπει να πω, δε, πως μου κάνει και αυστηρές παρατηρήσεις».

Μιλώντας για τις παρατηρήσεις που της κάνει: «Δεν θέλει να φοράω συνέχεια παντελόνια και κόκκινο κραγιόν! Ποτέ δεν της έχω δείξει εκπομπές μου, θέλω για εκείνη να είμαι πάνω από όλα η θεία Ρούλα της. Κάποτε όταν με ρώτησε η δουλειά κάνω και της είπα "παρουσιάστρια", της το εξήγησε ο πατέρας της, συνέχισε να βλέπει παιδικά και απάντησε… "βαριέμαι"».

Η Ρούλα Κορομηλά αποκάλυψε αν είναι αυστηρή με την ανιψιά της: «Της παραδίνομαι ολοκληρωτικά! Οι θείες άλλωστε είμαστε για να κάνουμε τα χατίρια. Με αντιμετωπίζει ως φίλη της, συνομήλικη της και με κάνει να νιώθω και εγώ παιδί. Μου βγάζει ονόματα, κάνει τη μαμά μου, τη δασκάλα μου, τη μεγάλη μου αδερφή, μέχρι και τιμωρίες μου βάζει».

Τέλος η παρουσιάστρια μίλησε για τα παιχνίδια που παίζουν μαζί και για τον τρόπο με τον οποίο περνούν τον ελεύθερο τους χρόνο: «Όταν της παίζω κουκλοθέατρο, έρχεται πίσω από την κουρτίνα να δει πώς κάνω τις φωνές και προσπαθεί να τις μιμηθεί. Όταν με βλέπει αδιάθετη, παριστάνει τη γιατρό και μου γράφει συνταγές… μαγειρικές. Όταν έρχεται, το σπίτι γίνεται παιδότοπος. Στα επιτραπέζια θέλει να παίζουμε μαζί σε ομάδα και να κερδίζουμε μαζί».

Σχετικές ειδήσεις

Συγκλονίζει η Ρούλα Κορομηλά για το πρόβλημα υγείας της

Κορομηλά: Από το 2007 δίνω μάχη με ένα θηρίο που ζει μέσα στο σώμα μου