MEDIA

Γιάννης Τσιμιτσέλης για Βάσω Λασκαράκη: «Έχουμε πολύ καλή συνεργασία»

Γιάννης Τσιμιτσέλης για Βάσω Λασκαράκη: «Έχουμε πολύ καλή συνεργασία»

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μίλησε για τη ζωή του, τα επαγγελματικά του αλλά και για την εκπομπή «Fishy» που παρουσιάζει.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης κάθισε στον καναπέ του «Χαμογέλα και Πάλι!» και μίλησε για για την νέα χρονιά και τους στόχους του, αλλά και τα επαγγελματικά του.

«Η νέα χρονιά με βρίσκει στο τρέξιμο, όπως πάντα, αλλά πολύ ευχάριστο τρέξιμο. Η γιορτή μου με βρίσκει με εσάς, είστε ο πρωινός μου καφές. Δεν έχω κανονίσει κάτι για τη γιορτή μου δεν τρελαίνομαι. Μου βγήκε η ανάγκη να μπορώ να δημιουργήσω κάτι από την αρχή, να εμπλακώ στη γέννηση ενός πράγματος γι΄αυτό «μπλέχτηκα» με την παραγωγή. Είναι καθαρά θέμα δημιουργικότητας και πραγμάτων ου θεωρώ ότι μπορώ να τα κάνω με μια δική μου ματιά», είπε αρχικά ο Γιαννης Τσιμιτσέλης.

«Δεν θέλω να φύγω από το κομμάτι της υποκριτικής, θα ήθελα να κάνω παράλληλα και παραγωγή. Γι’ αυτό προσπαθώ να κάνω λίγα και καλά πράγματα και να βλέπω τον εαυτό μου μέσα απ΄ τη γέννησή τους. Με ενδιαφέρει ο κινηματογράφος σαν μέσο, δυστυχώς στην Ελλάδα δεν είναι ευνοϊκά τα πράγματα, πιστεύω θα ανακάμψει», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Ο ηθοποιός μάλιστα αναφέρθηκε και στις σχέσεις που έχει με την κόρη του.«Δεν προλαβαίνω να δω την κόρη μου όσο θα ήθελα, προσπαθώ όταν την βλέπω να κάνουμε όσο πιο πολλά πράγματα μπορούμε και να είναι ωφέλιμος ο χρόνος που περνάμε μαζί. Δεν είναι εύκολο να προσαρμόζω τον χρόνο μου για την κόρη μου. Έχω πολύ καλή συνεννόηση με την Βάσω Λασκαράκη με την κόρη μας, δεν έχω ζητήσει συνεπιμέλεια», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.