GOSSIP

Σκουλός για το unfollow της Καγιά: «Πρόβλημά της, δεν με αφορά καν»

Σκουλός για το unfollow της Καγιά: «Πρόβλημά της, δεν με αφορά καν»
Glomex

Στον «πάγο» οι σχέσεις των δύο πρώην κριτών του GNTM. Η απάντηση της Καγιά.

Σχετικά με τη σχέση του με τη Βίκυ Καγιά και το unfollow που του έκανε στο Instagram μίλησε ο Δημήτρης Σκουλός, ενώ αναφέρθηκε και στην παρουσία του στο My Style Rocks.

Ο ίδιος δήλωσε ότι δεν ήξερε ότι τον έκανε unfollow.

«Με έκανε unfollow η Βίκυ Καγιά; Δεν το ξέρω. Το ξέρω ότι με είχε στο Instagram, αλλά με έκανε unfollow εννοείς; Άρα με έκανε unfollow, δικαίωμά της να κάνει ό,τι θέλει στον λογαριασμό της. Γι' αυτό λέγεται προσωπικός ο λογαριασμός. Πρόβλημά της, δεν με αφορά καν», είπε ο φωτογράφος.

Από την πλευρά της η Βίκυ Καγιά απάντησε: «Το Instagram είναι ένα μέσο που τα νέα παιδιά το διαχειρίζονται με έναν άλλον τρόπο από αυτόν που το διαχειριζόμαστε εμείς οι μεγάλοι. Μη ψάχνετε παραπέρα».

Είπε, επίσης, ότι δεν έχει παρακολουθήσει το «My Style Rocks», όπου κριτές είναι ο Δημήτρης Σκουλός και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. «Δεν έχω δει την Ηλιάνα και τον Δημήτρη στο My Style Rocks. Μπράβο που πήγαν, πολύ καλά έκαναν! Τους εύχομαι καλή επιτυχία», είπε.

Όσον αφορά το My Style Rocks, ο Δημήτρης Σκουλός ανέφερε τα εξής: «Είναι ιδιαίτερο και πολύ ωραίο αυτό που κάνουν τα κορίτσια».