ΚΟΣΜΟΣ

Πάμελα Άντερσον: Ο Σιλβέστερ Σταλόνε μου πρόσφερε διαμέρισμα και Πόρσε

Η Πάμελα Άντερσον
Η Πάμελα Άντερσον
Ιnstagram

«Χείμαρρος» η Πάμελα Άντερσον στο νέο ντοκιμαντέρ για τη ζωή της που κυκλοφορεί σύντομα στο Netflix. Η σταρ του Baywatch αποκαλύπτει μεταξύ άλλων ότι ο Σιλβέστερ Σταλόνε είχε προσπαθήσει να τη δωροδοκήσει για να γίνει το κορίτσι του

«Η Πάμελα Άντερσον τραβάει τις κουρτίνες της ερωτικής της ζωής και ισχυρίζεται ότι ο σταρ του «Rocky» Σιλβέστερ Σταλόνε της είχε κάνει κάποτε μια πρόταση που η ίδια αρνήθηκε» γράφει η New York Post. «Μου πρόσφερε ένα διαμέρισμα και μια Porsche για να είμαι το νούμερο 1 κορίτσι του», λέει η 55χρονη Πάμελα στο νέο ντοκιμαντέρ του Netflix με τίτλο «Πάμελα,μία ιστορία Αγάπης» (Pamela, a Love Story) που κυκλοφορεί στις 31 Ιανουαρίου. «Και είπα, «Σημαίνει ότι υπάρχει και Νο. 2; Ωχ», γέλασε.

Όμως, ο 76χρονος Σταλόνε υποστήριξε ότι η πρότασή του ήταν πολύ καλή, σύμφωνα με τον Άντερσον. «Αυτή είναι η καλύτερη προσφορά που θα πάρεις, αγάπη μου. Είσαι στο Χόλιγουντ τώρα», ισχυρίζεται οτι της είχε πει, προσθέτοντας ότι απέρριψε την προσφορά του χωρίς δισταγμούς. Η καλλονή του «Baywatch» θυμάται ότι είπε στον Σταλόνε ότι ήθελε μόνο αληθινή αγάπη.

«Ήθελα να είμαι ερωτευμένη», λέει η Άντερσον. «Δεν ήθελα τίποτα λιγότερο από αυτό». Εκπρόσωποι του Σταλόνε, ωστόσο, λένε στην The Post ότι η ανήθικη προσφορά δε συνέβη ποτέ. «Η δήλωση της Πάμελα Άντερσον που αποδίδεται στον πελάτη μου είναι ψευδής και κατασκευασμένη», δήλωσε εκπρόσωπος του υποψήφιου για Όσκαρ ηθοποιού. Ο Σταλόνε δεν έκανε ποτέ κανένα μέρος αυτής της δήλωσης».

Στο πολυσυζητημένο ντοκιμαντέρ της, η καλλονή του Playboy μοιράζεται λιγότερο γνωστές, αλλά αιχμηρές λεπτομέρειες των προηγούμενων ρομάντζων της με διάσημους της δεκαετίας του '90, όπως ο Scott Baio, 62 ετών, ο mr "Superman" Dean Cain, 56, ο συνάδερφός της στο «Baywatch» Kelly Slater, 50 ετών, και ο διαγωνιζόμενος του «The Real World: New York» Eric Nies, 51 ετών.

Η ξανθιά καλλονή, η οποία έχει παντρευτεί πέντε φορές με τέσσερις διαφορετικούς άνδρες, μιλά για τους αποτυχημένους γάμους της. Μεταξύ άλλων παντρελυτηκε τον ροκ σταρ Τόμι Λι το 1995 και απέκτησε μαζί του δύο γιους, τον Μπράντον και τον Ντίλαν.

Σε άλλο σημείο της ταινίας, συζητά την παρενόχληση και τον βιασμό που υπέστη, την καριέρα της ως ηθοποιός, την εμπειρία του Playboy και την περιφρόνησή της για την υποψήφια για Emmy σειρά του Hulu «Pam & Tommy», η οποία περιγράφει λεπτομερώς τη διαρροή της ερωτικής ταινίας του 1995 από τον μήνα του μέλιτος με τον Τόμι Λι.