GOSSIP

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Ποζάρει topless - Τι απαντά για τον Κωνσταντίνο Βασάλο

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Ποζάρει topless - Τι απαντά για τον Κωνσταντίνο Βασάλο
Instagram

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Το πέρασμα του χρόνου φέρνει συνήθως στους ανθρώπους την ωριμότητα και την αλλαγή. Φέρνει την εξέλιξη»

H Ευρυδίκη Βαλαβάνη με αφορμή την topless φωτογράφισή της στο περιοδικό Down Town Κύπρου, αναφέρθηκε και στον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Συγκεκριμένα, η γνωστή δημοσιογράφος απάντησε για το τι είναι αυτό που την κάνει, τη δεδομένη στιγμή, να μη θέλει να μιλήσει, ενώ στο παρελθόν ήταν πολύ άνετη ως προς την προβολή της σχέσης της.

«Το πέρασμα του χρόνου φέρνει συνήθως στους ανθρώπους την ωριμότητα και την αλλαγή. Φέρνει την εξέλιξη. Πράγματα που έκανα κάποτε, για τα οποία σαφώς και δεν μετανιώνω, δεν σημαίνει ότι θα συνεχίσω να τα κάνω στο τώρα μου, ή στο μέλλον μου. Οι άνθρωποι αναθεωρούμε -χωρίς αυτό να σημαίνει ότι άλλαξε κάτι ή ότι έγινε κάτι δραματικό στη ζωή μου-, αλλά είναι δικαίωμά μου να μιλώ ή να μην μιλώ για κάτι. Δεν είναι ότι δεν θέλω να μοιραστώ με τον κόσμο την αλήθεια μου, αλλά είναι δικαίωμά μου -και το διεκδικώ αυτό πια- να επιλέγω εγώ το τι θα μοιραστώ, όταν θα θελήσω να το μοιραστώ. Μπορεί στο παρελθόν να μην σκεφτόμουν με αυτόν τον τρόπο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι συμβαίνει κάτι τώρα…»

Μήπως δεν ξεκαθαρίζουν την κατάσταση, λόγω του ότι «τους βολεύει να συντηρούν το μυστήριο, για λόγους δημοσιότητας». Η Βαλαβάνη απάντησε:

«Έχουμε αποδείξει -γιατί αυτό αφορά τόσο εμένα, όσο και τον Κωνσταντίνο-, με την στάση και την συμπεριφορά μας, ότι δεν «πουλάμε» την σχέση μας – κι ας το θεωρούν αυτό κάποιοι. Είναι άλλο το «είμαι άνετος να μιλήσω και να φωτογραφηθώ με τον σύντροφό μου» κι εντελώς διαφορετικό το να «πουλάω» την σχέση μου και να την υπερπροβάλλω. Δεν θεωρώ ότι υπερβάλλαμε σε τίποτα. Με την στάση και την συμπεριφορά μας, το έχουμε αποδείξει. Είμαστε δύο άνθρωποι που δεν μας αρέσει να προκαλούμε. Είναι θέμα χαρακτήρα αυτό. Κι αυτό, το έχει κρίνει ήδη δεν είναι κι ο πιο εύκολος… Όλοι το ξέρουμε αυτό. Όμως, όταν θα επιστρέψω, όποτε κι αν γίνει αυτό, θα το κάνω για να είμαι και πάλι δημιουργική σε αυτό τον τομέα κι επειδή θα μου δίνει χαρά»

Έχουν αλλάξει καθόλου τα συναισθήματα της απέναντι στον Κωνσταντίνο ή παραμένουν τα ίδια;

«Παραμένουν ακριβώς τα ίδια. Ο Κωνσταντίνος είναι ένας άνθρωπος που αγαπώ πάρα πολύ κι εκείνος εμένα. Ούτε τα δικά του απέναντι σε εμένα έχουν αλλάξει – και δεν υπάρχει λόγος να αλλάξουν».

Διαβάστε επίσης:

Ευρυδίκη Βαλαβάνη για Κωνσταντίνο Βασάλο: «Μόνο εγώ ξέρω τι συμβαίνει στο σπίτι μου»

Survivor All Star: Όχι μόνο η Βαλαβάνη - Οι ηλικίες όλων των παικτών

Survivor All Star - Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η μακροσκελής ανάρτηση της - «Όλα γίνονται για κάποιο λόγο»