GOSSIP

Σάκης Τανιμανίδης: «Αν σταματήσουν τα αρνητικά σχόλια θα αγχωθώ»

Σάκης Τανιμανίδης: «Αν σταματήσουν τα αρνητικά σχόλια θα αγχωθώ»

Ο Σάκης Τανιμανίδης μιλάει για το Dragon’s Den, την τηλεοπτική συνεργασία με τη Χριστίνα Μπόμπα και τα αρνητικά σχόλια που λαμβάνει.

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δεν γίνεται» με τη Ναταλία Γερμανού έκανε ο παρουσιαστής του Dragon's Den, Σάκης Τανιμανίδης, ο οποίος αναφέρθηκε στο νέο παιχνίδι επιχειρηματικότητας του ANT1. Μεταξύ άλλων μίλησε για το ενδεχόμενο τηλεοπτικής συνεργασίας με τη σύζυγό του, Χριστίνα Μπόμπα και τα αρνητικά σχόλια που δέχονται.

«Το Dragon’s Den ήθελα να το κάνω πάρα πολλά χρόνια. Επειδή σπούδασα business στη Βοστώνη, το είχα δει τότε και μου πέρασε η σκέψη από το μυαλό: τι ωραία που θα ήταν να έπαιζε αυτό το project στην ελληνική τηλεόραση» ανέφερε αρχικά ο Σάκης Τανιμανίδης για το νέο πρόγραμμα του ANT1.

«Εμένα μου αρέσει να ονειρεύομαι και να προσπαθώ να φτάσω τα όνειρά μου. Από ‘κει και πέρα το ότι το Dragon’s Den είναι κάτι διαφορετικό. Εννοείται ότι βλέπω τα νούμερα τηλεθέασης, όλοι τα βλέπουν. Αντικατοπτρίζουν την απόδοση του project» απάντησε ο influencer όσον αφορά τα νούμερα τηλεθέασης.

Σε ερώτηση που δέχθηκε για μια πιθανή τηλεοπτική του συνύπαρξη με τη σύζυγό του, Χριστίνα Μπόμπα και τις αντιδράσεις του στα αρνητικά σχόλια ο Σάκης Τανιμανίδης σχολίασε: «Θα ήταν ωραίο να κάνουμε κάτι μαζί τηλεοπτικά με τη Χριστίνα. Δεν είναι του στυλ μας το πρωινό. Όμως, ποτέ μη λες ποτέ. Αν σταματήσουν τα αρνητικά σχόλια, θα αγχωθώ. Όσα περισσότερα πράγματα κάνει κάποιος στη ζωή του, λογικό είναι να έχει και κάποια αρνητικά σχόλια. Όσο υπάρχουν, σημαίνει ότι κάτι κάνουμε καλά».