GOSSIP

Σάρον Στόουν: Ποζάρει με... παραφουσκωμένα χείλη και γιορτάζει τα 65α γενέθλιά της (pics)

Σάρον Στόουν: Ποζάρει με... παραφουσκωμένα χείλη και γιορτάζει τα 65α γενέθλιά της (pics)

Η Σάρον Στόουν ανέβασε δύο φωτογραφίες της στις οποίες ποζάρει σε ένα κρεβάτι

Η αγαπημένη ηθοποιός Σάρον Στόουν γιόρτασε στις 10 Μαρτίου τα γενέθλιά της.

Η σταρ του Χόλιγουντ έγινε 65 ετών και το γιόρτασε με μία άκρως χιουμοριστική ανάρτηση στο Instagram.

Ειδικότερα ανέβασε δύο φωτογραφίες της στις οποίες ποζάρει σε ένα κρεβάτι κρατώντας μπαλόνια και φορώντας πυτζάμες και τα γυαλιά της. Το πιο εντυπωσιακό και αστείο στοιχείο ήταν τα υπερβολικά φουσκωτά και βαμμένα κόκκινα χείλη της.

Έχασε την επιμέλεια του γιου της λόγω της ταινίας «Βασικό Ένστικτο»

Ιδιαίτερα αποκαλυπτική ήταν η διάσημη ηθοποιός Σάρον Στόουν σε σύνεντευξή της στο podcast «Table for Two with Bruce Bozzi» μιλώντας για το πως επηρέασε της ζωή της η ταινία «Βασικό Ένστικτο»

Η Σάρον Στόουν, σε μία εκ βαθέων συζήτηση στο επεισόδιο του podcast «Table for Two with Bruce Bozzi», μίλησε για τον αντίκτυπο που είχε στη ζωή της ως μητέρα ο ρόλος της στην ταινία «Βασικό Ένστικτο».

«Έχασα την επιμέλεια του παιδιού μου», είπε χαρακτηριστικά η σταρ του Χόλιγουντα και συνέχισε: «Όταν ο δικαστής ρώτησε το παιδί μου, το μικρό μου αγοράκι "ξέρεις ότι η μητέρα σου γυρίζει ταινίες σεξ;". Ήταν μία μορφή κακοποίησης από το σύστημα επειδή έκανα αυτήν την ταινία. Υπάρχουν άνθρωποι που βγαίνουν σχεδόν γυμνοί στην τηλεόραση και εγώ έχασα την επιμέλεια του παιδιού μου γιατί εσείς ίσως είδατε ένα δέκατο έκτο του δευτερολέπτου πιθανού γυμνού από εμένα».

Η Σάρον Στόουν, η οποία είναι μητέρα τριών παιδιών, σημείωσε ότι «κατέληξα σε κλινική με ταχυπαλμία. Είχε ραγίσει η καρδιά μου».