GOSSIP

Χαρά Παππά: «Tο άγχος ήταν, είναι και μάλλον θα είναι για πάντα εδώ να με παιδεύει»

Χαρά Παππά: «Tο άγχος ήταν, είναι και μάλλον θα είναι για πάντα εδώ να με παιδεύει»

Δεν είναι λίγες οι φορές που η Χαρά Παππά έχει εκφράσει μέσα από τα social media τα προβλήματα που αντιμετώπισε και εξακολουθεί κατά καιρούς να αντιμετωπίζει με το άγχος της.

H Χαρά Παππά αντιμετωπίζει προβλήματα με το άγχος της όπως η ίδια ανακοίνωσε μέσα από τα social media.

Το μοντέλο που γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM έκανε Q&A στο Instagram και απάντησε στις ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων. Η Χαρά Παππά τόνισε πως βρίσκεται σε μια πολύ καλή φάση της ζωής της, ωστόσο το άγχος παραμένει.

«Είμαι όντως πολύ καλά! Για να μη λέω τα ίδια, το άγχος ήταν, είναι και μάλλον θα είναι για πάντα εδώ να με παιδεύει! Αλλά έχω καταφέρει να μην του επιτρέπω πολύ να με «παίρνει» από τις καλές στιγμές!

Είναι όμως μία καλή περίοδος, τρώω καλά, γυμνάζομαι κάνω πράγματα που με ευχαριστούν, έχω βάλει προτεραιότητα τις ανάγκες μου για να μπορώ να είμαι εντάξει και στις ανάγκες των άλλων!

Και έχω τον πιο απίστευτο άνθρωπο δίπλα μου που κάνει το είναι inner child μου να νιώθει ασφάλεια και με κάνει να αντέχω και να θέλω να συνεχίσω να εξελίσσομαι σε έναν καλύτερο άνθρωπο!», εξομολογήθηκε η Χαρά Παππά.