GOSSIP

Αγγελική Ηλιάδη για Καίτη Γκρέυ: «H γιαγιά μου δεν είναι καλά, δεν γνωρίζει πρόσωπα»

Αγγελική Ηλιάδη για Καίτη Γκρέυ: «H γιαγιά μου δεν είναι καλά, δεν γνωρίζει πρόσωπα»
H Αγγελική Ηλιάδη.
Glomex

Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, η Αγγελική Ηλιάδη μίλησε για τη γιαγιά της και σπουδαία τραγουδίστρια Καίτη Γκρέυ.

Η Αγγελική Ηλιάδη σε συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για τη γιαγιά της, Καίτη Γκρέυ, τη συνεργασία της με Θάνο Πετρέλη και Θέμη Αδαμαντίδη, τον Νότη Σφακιανάκη και το τραγούδι που ετοιμάζουν με τον Νίνο.

Μιλώντας για τη σχέση με τη σπουδαία τραγουδίστρια και γιαγιά της Καίτη Γκρέυ, η Αγγελική Ηλιάδη, αποκάλυψε πως δεν είναι καλά.

«Δυστυχώς δεν είναι καλά. Δεν επικοινωνεί και δεν γνωρίζει πρόσωπα και τους δικούς της ανθρώπους. Εγώ είμαι αποστασιοποιημένη, πες το και άμυνα. Δεν μου είναι εύκολο να το διαχειριστώ και προτιμώ να κρατάω μία απόσταση», είπε στο gossip-tv.

Η Αγγελική Ηλιάδη, που ξεκίνησε τις εμφανίσεις στο Vegas Live Stage με τον Θέμη Αδαμαντίδη και τον Θάνο Πετρέλη, μίλησε για τη συνεργασία τους. Έχει δουλέψει και με τους δύο στο παρελθόν και δηλώνει πολύ χαρούμενη για το ότι θα βρεθούν ξανά μαζί επί σκηνής.

«Με τον Θάνο συνεργαστήκαμε αρκετά χρόνια πριν. Ουσιαστικά όταν ήμασταν και οι δύο στα πρώτα χρόνια, έπρεπε να κάνεις πολλές επιτυχίες τότε. Είχαμε δουλέψει στο «Θάλασσα» μαζί. Με τον Θέμη έχουμε συνεργαστεί πάρα πολλές φορές», σημείωσε η Αγγελική Ηλιάδη, επισημαίνοντας πως έχουν ετοιμάσει ένα σχήμα που θα περάσει πολύ καλά ο κόσμος.

Η συνεργασία που θυμάται και ξεχωρίζει από την πορεία της στο τραγούδι είναι αυτή με τον Νότη Σφακιανάκη. «Είναι γνωστό πια ότι έχω μια απέραντη αγάπη και εκτίμηση στον Νότη. Έχω δουλέψει με τον Νότη (σ.σ. Σφακιανάκη) πάρα πολλά χρόνια. Αρχικά ήμουν μαζί του τρία χρόνια σαν κοριτσάκι. Πριν μπω στη δισκογραφία και έμαθα πάρα πολλά πράγματα δίπλα του. Ξεκινώντας και εγώ και φτιάχνοντας δική μου πορεία, δουλέψαμε τέσσερις φορές ακόμη. Είναι ένας εκπληκτικός καλλιτέχνης, είναι φίλος. Μου λείπει πάρα πολύ. Νομίζω λείπει σε όλους μας», συμπλήρωσε η Αγγελική Ηλιάδη.

Σχετικές ειδήσεις

Αγγελική Ηλιάδη: «Τα παιδιά μου έχουν δεχθεί bullying, πήγα στο σχολείο και ούρλιαζα»

Κόλαφος η Αγγελική Ηλιάδη: «Θα υπάρχουν νομικές συνέπειες»

Αγγελική Ηλιάδη: Τέλος στο ειδύλλιο με Γρηγόρη Αναστασιάδη - «Έχουμε διαφορετικά ενδιαφέροντα»