GOSSIP

Συγκλονίζει ο Light: Η ψυχοθεραπεία μετά τον θάνατο του πατέρα του και τα ναρκωτικά

Συγκλονίζει ο Light: Η ψυχοθεραπεία μετά τον θάνατο του πατέρα του και τα ναρκωτικά
Instagram

«Άργησα να το συνειδητοποιήσω, γιατί ήμουν βυθισμένος στην τοξικότητα. Μου πήρε 3 χρόνια ψυχοθεραπείας για να καταλάβω τι έχει συμβεί», είπε ο τράπερ Light για την απώλεια του πατέρα του

Ο τράπερ Light μίλησε στο περιοδικό Down Town αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες για την προσωπική του ζωή, την απώλεια του πατέρα του και τα ναρκωτικά.

Από μικρός πέρασε πολλές δύσκολες στιγμές και το αποκορύφωμα ήταν η στιγμή που έχασε τον πατέρα του.

Ρόλο στη ζωή του έπαιξαν και τα ναρκωτικά, τα οποία πλέον δεν υπάρχουν στην καθημερινότητά του, όμως θέλησε να μιλήσει «ανοιχτά» για όλο αυτό το ταξίδι του, εξηγώντας πως αυτό τον διαμόρφωσαν ως άνθρωπο.

Η εξομολόγηση του Light για τα ναρκωτικά και την απώλεια του πατέρα του

«Ο μπαμπάς μου πέθανε πριν από 5 χρόνια. Η μητέρα μου ήταν καθηγήτρια αγγλικών και μένει πλέον στα Γιαννιτσά. Έχω δύο αδερφές και δύο αδερφούς. Κλασικά πράγματα, δεν έχω κάποιο overdramatic story. Οι γονείς μου πήραν διαζύγιο στα 5 μου. Από τότε έμεινα με τον πατέρα μου. Είχαν τις ανησυχίες τους για μένα αλλά με άφησαν να κάνω και τα λάθη μου για να μάθω. Δεν μεγάλωσα μέσα σε μία «φούσκα». Αυτή η πρακτική δε βγάζει λειτουργικούς ανθρώπους στην κοινωνία», είπε αρχικά, ενώ συνέχισε μιλώντας για τον χαμό του πατέρα του.

«Άργησα να το συνειδητοποιήσω, γιατί ήμουν βυθισμένος στην τοξικότητα. Μου πήρε 3 χρόνια ψυχοθεραπείας για να καταλάβω τι έχει συμβεί. Πρόλαβε να με δει να ανεβαίνω αλλά όχι να με δει στο σημείο που είμαι σήμερα. Είναι ένα από τα πράγματα που με θλίβουν».

Για τα ναρκωτικά ανέφερε ότι, «πειραματίστηκα, ήμουν λίγο έξαλλος. Σε καμία περίπτωση δεν προτρέπω κάποιον να πάρει ναρκωτικά, απλώς περιγράφω τη δική μου ιστορία. Ήταν κάτι που ακόμη κι αυτό με σμίλεψε ως άνθρωπο, μία φάση που όμως χαίρομαι που τελείωσε. Πρέπει να ξέρεις ότι αυτό χρειάζεται να έχει ημερομηνία λήξης, ότι έχεις τη δύναμη να βγεις από ‘κει».

Διαβάστε επίσης:

Light: Αυτός είναι ο λόγος της μεγάλης κόντρας του με τον Snik - Πώς ξεκίνησε η επίθεση στα Mad VMA;

Light για Γιώργο Λιάγκα: «Αν μου δώσει λεφτά θα πάω στην εκπομπή του, σιγά μην τον κάνω μάγκα»

Γιώργος Λιάγκας: Αν ο Light θέλει, ας έρθει καλεσμένος στην εκπομπή