GOSSIP

Χριστίνα Αλούπη: «Η πρώτη μου άσχημη εμπειρία με παιδί στο νοσοκομείο»

Χριστίνα Αλούπη: «Η πρώτη μου άσχημη εμπειρία με παιδί στο νοσοκομείο»

Η γοητευτική παρουσιάστρια Χριστίνα Αλούπη αναφέρθηκε στην πρόσφατη περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε το μωράκι της.

Στη στενάχωρη εμπειρία που είχε με το ένα της παιδί το τελευταίο διάστημα αναφέρθηκε η Χριστίνα Αλούπη, η οποία είναι μητέρα δύο αγοριών.

Η γοητευτική παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην πρόσφατη περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε το μωράκι της.

«Τώρα είναι όλα καλά και το παιδάκι είναι μια χαρά. Ήμασταν για έξι ημέρες στο νοσοκομείο από έναν αδενοϊό, που τον ταλαιπωρείσαι και ήταν η πρώτη μου τέτοια άσχημη εμπειρία με παιδί στο νοσοκομείο. Παιδιά, ήταν πάρα πολύ άσχημο. Ανησυχείς και δεν ξέρεις τι έχει το παιδί σου. Αλλά εντάξει, όλα καλά. Φέτος μας έχει ταλαιπωρήσει γενικά πάρα πολύ η σχολική σεζόν με τις ιώσεις», είπε.

«Πλέον δεν σπαταλώ τον χρόνο μου στο να φοβάμαι για το τι μπορεί να γίνει γιατί είναι τελείως ανούσιο όλο αυτό. Ότι είναι να γίνει, θα γίνει. Όσο κάθομαι εγώ να σκάω και να στεναχωριέμαι, ότι είναι να γίνει».

«Προς το παρόν δεν θα με δείτε στην τηλεόραση. Προς το παρόν κάνω άλλα πράγματα. Κάνω πολλά πράγματα στο Instagram, διαφημίσεις και τέτοια πράγματα. Έχουν γίνει κάποιες συζητησούλες αλλά δεν θεωρώ πως είναι ακόμα η κατάλληλη περίοδος. Δεν βιάζομαι, δεν αγχώνομαι, δεν σκάω. Όλα θα γίνουν με την σειρά τους» πρόσθεσε.