GOSSIP

Χριστίνα Αλούπη: Αποκάλυψε τον λόγο που επέστρεψε στην Ελλάδα από την Αμερική

Χριστίνα Αλούπη: Αποκάλυψε τον λόγο που επέστρεψε στην Ελλάδα από την Αμερική
Η Χριστίνα Αλούπη
Glomex

Η Χριστίνα Αλούπη, έπειτα από 13 χρόνια στην Αμερική, επέστρεψε μόνιμα στην χώρα μας.

Η παρουσιάστρια, Χριστίνα Αλούπη, μετά από 13 χρόνια στην Αμερική, επέστρεψε μόνιμα στην Ελλάδα και όπως εξομολογήθηκε στην Ελένη Μενεγάκη για εκείνη είναι αρκετά περίεργο που βρίσκεται εδώ.

Η ίδια μιλώντας για το ότι έχει επιστρέψει στην Ελλάδα είπε: «Δεν το έχω συνειδητοποιήσει».

Εκείνο που την ανησυχούσε περισσότερο ήταν για το πως τα παιδιά της θα προσαρμόζονταν στην αλλαγή περιβάλλοντος και γι’ αυτό τον λόγο τους το παρουσίασε σαν να ήταν ένα πάρτι.

«Νιώθω σαν να μην έφυγα ποτέ. Όλα μου είναι τόσο οικεία», σημείωσε για την επιστροφή της.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο μακελειό σε σχολείο του Τέξας: «Εσείς εδώ τρελαίνεστε και λέτε δεν το πιστεύω… Εμείς λέμε «όχι πάλι». Είναι τόσο συνηθισμένο το φαινόμενο, που είναι σοκαριστικό. Φυσικά ο κόσμος διαμαρτύρεται και θέλουν να καταργηθεί η οπλοφορία στην Αμερική. Είναι πολύ δυνατό το λόμπι των όπλων. Εδώ και χρόνια προσπαθούν να κάνουν αυτό το βήμα και δεν τα έχουν καταφέρει. Επίσης, αυτό το λόμπι στηρίζει προεκλογικές εκστρατείες προέδρων», τόνισε.

Επίσης, αποκάλυψε ότι αυτός ήταν ένας από τους λόγους που επέστρεψε στη χώρα μας.

«Σκεφτόμουν ότι το παιδί θα πάει σχολείο. Και που ξέρω εγώ εάν ο επόμενος πυροβολισμός είναι στο σχολείο του παιδιού μου; Είναι δυνατόν να ζούμε με αυτό τον φόβο οι μάνες; Πόσες φορές έχουν μπει σε σούπερ μάρκετ και έχουν θερίσει κόσμο… Μια φορά είχα μπει σε σούπερ μάρκετ και λέω έχει γούστο κανένας…», κατέληξε.