Photos

GOSSIP

Η Αλούπη μεταμφιέστηκε σε "Άγιο Βασίλη" και μας έδειξε το στολισμένο δέντρο της!

Η Αλούπη μεταμφιέστηκε σε "Άγιο Βασίλη" και μας έδειξε το στολισμένο δέντρο της!

H Χριστίνα Αλούπη ανάρτησε μια φωτογραφία στα social media και αιφνιδίασε θετικά τους θαυμαστές της!

Η γλυκιά παρουσιάστρια κοινοποίησε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η οποία είναι ντυμένη ως Άγιος Βασίλης ποζάρει μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι της και εύχεται διαδικτυακά στο κοινό της για τα Χριστούγεννα και τις γιορτές που έρχονται!

Η Χριστίνα Αλούπη και ο επιχειρηματίας σύζυγός της ζουν μόνιμα στην Αμερική μαζί με τα δύο παιδάκια τους! Είχαν έρθει οικογενειακώς για διακοπές, το φετινό καλοκαίρι, στα ελληνικά νησιά, και τον Σεπτέμβρη αναχώρησαν για την μακρινή Αμερική!

Όπως θα δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες το σπίτι της είναι εντυπωσιακά στολισμένο και όλη η οικογένεια έχει μπει σε Christmas mood, περιμένοντας τα Χριστούγεννα!

Η Χριστίνα Αλούπη δεν ξεχνάει ποτέ την καταγωγή της, την Ελλάδα και καθημερινά επικοινωνεί με τους θαυμαστές της στα social media και στο Instagram και μοιράζεται μαζί τους στιγμές από την καθημερινότητα από τη ζωή της στην Αμερική! Τα σχόλια κάτω από την εν λόγω χριστουγεννιάτικη φωτογραφία ήταν πολλά και ακόμα περισσότερες οι ευχές που έλαβε η Χριστίνα Αλούπη για τα Χριστούγεννα και τις γιορτές.

Να σας θυμίσουμε πως η Χριστίνα Αλούπη είχε επικοινωνήσει το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε πριν από λίγους και είχε μιλήσει για το θέμα αυτός σε πρόσφατη συνέντευξη, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Κοινοποίησα το πρόβλημα υγείας γιατί πιστεύω ότι κάποια πράγματα καλό είναι να τα μοιραζόμαστε. Έβγαλα μια ομφαλοκήλη μετά τη δεύτερη εγκυμοσύνη μου. Το αμέλησα, νόμιζα ότι δεν είναι κάτι επικίνδυνο. Αν της αφήσεις μπορούν να γίνουν επικίνδυνες, μέχρι και στραγγαλισμό εντέρου μπορεί να φέρουν. Τώρα είμαι καλά. Ακόμα αναρρώνω, δεν μπορώ να σηκώνω τα παιδιά».

Δείτε τη φωτογραφία της Χριστίνας Αλούπη.