GOSSIP

Ελένη Τσολάκη: «Μια αποχώρηση δημιουργεί μια αναστάτωση και σου αλλάζει τα μέχρι στιγμής δεδομένα»

Ελένη Τσολάκη: «Μια αποχώρηση δημιουργεί μια αναστάτωση και σου αλλάζει τα μέχρι στιγμής δεδομένα»

Την Ελένη Τσολάκη μίλησε για την αποχώρηση του Γιάννη Λάτσιου

Την Ελένη Τσολάκη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» και ο δημοσιογράφος, Χρήστος Λυσσέας.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής Open Weekend, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο τηλεοπτικό της μέλλον, αλλά και στην αποχώρηση του Γιάννη Λάτσιου από τον τηλεοπτικό σταθμό του Open.

«Ακόμα δεν θέλω να μιλήσω για την γεύση που μου αφήνει αυτή η χρονιά φτάνοντας σιγά σιγά στο τέλος. Μέχρι στιγμής είναι γλυκιά, έχουμε όμως 1,5 μήνα ακόμα», είπε αρχικά η Ελένη Τσολάκη.

Η Ελένη Τσολάκη συνέχισε: «Πάντα όταν φεύγει ένας άνθρωπος με αυτή την ιστορία, τον γνωρίζουμε πολλά χρόνια και του έχουμε εμπιστοσύνη,. για εμάς είναι μια δυσάρεστη εξέλιξη. Εύχομαι καλή συνέχεια σε ότι και αν κάνει, αν και είμαι σίγουρη ότι είναι ένας άνθρωπος με πολύ μεγάλη γνώση και ταλέντο. Δεν ήταν κάτι που το περιμέναμε, δεν το ξέραμε καθόλου».

«Σίγουρα μια αποχώρηση δημιουργεί μια αναστάτωση, σου αλλάζει τα μέχρι στιγμής δεδομένα, θέλω να πιστεύω ότι οι άνθρωποι που είναι ψηλά και παίρνουν τις αποφάσεις, θα έχουν στο μυαλό τους την επόμενη μέρα. Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε τίποτα, εύχομαι να προχωρήσουν καλά τα πράγματα», κατέληξε η Ελένη Τσολάκη.