GOSSIP

Rumer Willis: Η κόρη του Bruce Willis γυμνή στο Instagram - Η ανάρτησή της

Rumer Willis: Η κόρη του Bruce Willis γυμνή στο Instagram - Η ανάρτησή της

Με μια μακροσκελή ανάρτησή της, η 34χρονη, αναφέρεται στις αλλαγές που περνάει το γυναικείο σώμα.

Σε μια (ακόμη) ανάρτηση που δείχνει ελάχιστα προχώρησε η 34χρονη Rumer Willis, κόρη του Bruce Willis, στο Instagram.

H 34χρονη, η οποία έγινε μητέρα πριν από λίγες εβδομάδες, με μια μακροσκελή ανάρτησή της, αναφέρθηκε στο γυναικείο σώμα και τις αλλαγές που περνάει, καλώντας όλες τις γυναίκες να τις «αγκαλιάσουν».

«Αυτό το σώμα μου έφτιαξε έναν άνθρωπο από το μηδέν… και φαίνεται και αισθάνεται λίγο διαφορετικά τώρα, αλλά πραγματικά νιώθω δέος κάθε μέρα όταν κοιτάζω την κόρη μου και τη βλέπω να χαμογελά ή όταν κοιτάζω το τέλειο πρόσωπο και τα μικροσκοπικά δάχτυλα των ποδιών της και τον τρόπο που φωτίζουν τα μάτια της όταν ξυπνάει το πρωί και αναγνωρίζει το πρόσωπό μου. Είναι η αγάπη της ζωής μου.

Αυτό το σώμα μου που πέρασα τόσα χρόνια προσπαθώντας να διαμορφώσω που νόμιζα ότι ήταν επιθυμητό ή με έκανε να νιώθω καλά φορώντας ρούχα, είναι λίγο πιο απαλό και πιο στρογγυλό και τρεμάμενο και διαφορετικό και αυτό είναι εντάξει, περισσότερο από εντάξει είναι κάπως καταπληκτικό γιατί μεγάλωσα έναν άνθρωπο μέσα του. Αυτό το μικρό ον που αγαπώ με αγριότητα και απορία που φτάνει καθημερινά σε νέα επίπεδα.

Ξέρω ότι το σώμα μου εξακολουθεί να αναπροσαρμόζεται, αλλά σε όποιο σχήμα κι αν καταλήγει, είμαι ευγνώμων για όλα όσα έκανε και συνεχίζει να κάνει.

Στη συνεχιζόμενη διαδικασία μεταμόρφωσης, είμαι ευγνώμων για κάθε ανατροπή. Τα στήθη μου, μπορεί να είναι μεγαλύτερα και ίσως τόσο παρασυρόμενα προς τα κάτω, αλλά τι δώρο και προνόμιο που μπορούν να ταΐσουν και να τροφοδοτήσουν τη Lou μου. Κάνουν επίσης ένα φανταστικό μαξιλάρι ενώ κοιμόμαστε. Οι γοφοί και η κοιλιά μου, τώρα πιο απαλά και πιο στρογγυλά, κρατούν την κόρη μου με ασφάλεια, ζεστασιά και αγάπη.

Η πιο βαθιά ομορφιά που έχω νιώσει ποτέ στον εαυτό μου προκύπτει από την ανάμνηση καθημερινά, για να μην απορρίψω αυτά τα κομμάτια μου, αλλά απλά να τα αγκαλιάσω και να τους δώσω τόση βαθιά ευγνωμοσύνη», αναφέρει στην μακροσκελή ανάρτησή της.