GOSSIP

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Κάναμε λάθος, δεν είσαι ο άνθρωπος που πιστεύαμε»

Ευρυδίκη Βαλαβάνη
Glomex

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αναφέρθηκε στα όσα είχε ακούσει όταν ήταν στο Survivor αλλά και στο πώς αντιμετωπίζει τώρα τα αρνητικά σχόλια

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη επέστρεψε φέτος στην τηλεόραση, στο πλευρό του Κώστα Τσουρού, στο Mega και με αφορμή την τηλεοπτική της επιστροφή μίλησε στο ΟΚ.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αναφέρθηκε στα όσα είχε ακούσει όταν ήταν στο Survivor αλλά και στο πώς αντιμετωπίζει τώρα τα αρνητικά σχόλια. «Μπορεί να στενοχωρηθώ», λέει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ξεκαθαρίζοντας ότι αυτό δεν κρατά πολύ.

Ερωτηθείσα για το κατά πόσο όταν ήταν στο Survivor ο κόσμος δεν την συμπαθούσε, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είπε: «Φυσικά, στα social media υπήρχαν άπειρα ψεύτικα προφίλ και έγραφαν για εμένα ότι ήθελαν, χωρίς να ξέρουν. Υπήρχαν άνθρωποι στην τηλεόραση εκείνη την περίοδο που επίσης δεν με ήξεραν και σχολίαζαν την ποιότητα μου ως ανθρώπου. Κανείς όμως ποτέ δεν με έβρισε στον δρόμο ή από κοντά.

Δεν είμαι άνθρωπος που στέκεται στα αρνητικά. Χαίρομαι που περνώντας τα χρόνια πια πολλοί μου λένε: «Κάναμε λάθος. Δεν είσαι ο άνθρωπος που πιστεύαμε ότι ήσουν». Κατανοώ πως δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους και αυτό είναι το φυσιολογικό. Αν αρέσεις σε όλους, μάλλον κάτι κάνεις λάθος.

Στο κατά πόσο την έριξαν τα αρνητικά σχόλια, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη απάντησε: «Η αλήθεια είναι πως μπορεί να στεναχωρηθώ και να νευριάσω με κάτι που θα ακούσω να λένε για μένα και να είναι αναληθές ή με ένα κακό σχόλιο. Αυτό, ωστόσο, κρατάει πολύ λίγο. Ακούω τη γνώμη των ανθρώπων που σέβομαι και με ενδιαφέρουν. Τα υπόλοιπα, ειδικά τώρα, από το ένα αυτί μπαίνουν και από το άλλο βγαίνουν».