GOSSIP

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Έβαλε τα κλάματα για τη Μαίρη Χρονοπούλου - «Κοιμήσου εσύ μωρό μου, ξεκουράσου»

Μαίρη Χρονοπούλου

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη αφιέρωσε ένα τραγούδι στη Μαίρη Χρονοπούλου, στέλνοντας και το μήνυμα: «Κοιμήσου εσύ μωρό μου. Ξεκουράσου! Και τα όνειρά σου ας είναι γλυκά»

Για τη Μαίρη Χρονοπούλου, που άφησε την τελευταία της πνοή πριν από λίγες ημέρες, μίλησε η Ζωζώ Σαπουντζάκη. Ξεσπώντας σε δάκρυα, η Ζωζώ Σαπουντζάκη είπε στην εκπομπή: «Το Πρωινό» στον ΑΝΤ1: «Όπου εμφανιζόμουν, την έβλεπα να με βλέπει. Μου έλεγε ότι ερχόταν γιατί με θαύμαζε. Θυμάμαι πριν λίγο καιρό, είχαμε βγει, είχαμε φάει και είχαμε μείνει μέχρι το πρωί. Θέλω να της πω ότι την αγαπώ και θα την αγαπώ πάντα».

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη αφιέρωσε ένα τραγούδι στη Μαίρη Χρονοπούλου, στέλνοντας και το μήνυμα: «Κοιμήσου εσύ μωρό μου. Ξεκουράσου! Και τα όνειρά σου ας είναι γλυκά».

Το «αντίο» της Ζωζώς Σαπουντζάκη στη Μαίρη Χρονοπούλου

Μέσω Instagram, η Ζωζώ Σαπουντζάκη ανέβασε ένα βίντεο από έξοδό τους σε ταβέρνα. Καθισμένες στο τραπέζι και αφού έχουν ολοκληρώσει το φαγητό τους, η Μαίρη Χρονοπούλου τραγουδά χαρούμενη μαζί με τη Ζωζώ Σαπουντζάκη.

Στην περιγραφή, η ηθοποιός αποχαιρετά τη Μαίρη Χρονοπούλου, γράφοντας:

«Ακόμα ένα Ποτηράκι μου τραγουδούσες γλυκιά μου Μαίρη... Μόνο που τώρα το ποτηράκι είναι πολύ πικρό για εμένα και για όλους μας ! Καλό σου ταξίδι αγαπημένη μου. Ήσουν Είσαι και θα είσαι Μια Κυρία του Ελληνικού θεάτρου και Κινηματογράφου. Σ ΑΓΑΠΩ ΜΑΙΡΗ ΜΟΥ ζήσαμε πολλά Μαζί και σου υπόσχομαι Εμείς οι Δύο δεν θα χαθούμε ΠΟΤΕ».