GOSSIP

Άννα Βίσση: Μίλησε για τις γυναίκες που είχε ο Νίκος Καρβέλας αφού χώρισαν

Άννα Βίσση: Μίλησε για τις γυναίκες που είχε ο Νίκος Καρβέλας αφού χώρισαν

«Με την Αννίτα υπήρξαμε πάντα καλές φίλες», είπε μεταξύ άλλων η Άννα Βίσση σε συνέντευξη που παραχώρησε

Η Άννα Βίσση σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Τετ α τετ» αναφέρθηκε στην οικογένειά της με τον Νίκο Καρβέλα και την προσωπική της ζωή.

Μεταξύ άλλων, η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου, αποκαλύπτοντας ότι βρέθηκε κοντά στο να παντρευτεί ξανά, ενώ σχολίασε ακόμη, τη σχέση της με την Αννίτα Πάνια και τις άλλες συντρόφους που είχε κατά καιρούς ο Νίκος Καρβέλας.

Για τη σχέση της με τον Νίκο Καρβέλα, αλλά και τις γυναίκες που βρέθηκαν στο πλευρό του, η Άννα Βίσση δήλωσε: «Με την Αννίτα υπήρξαμε πάντα καλές φίλες. Με τις επόμενες σχέσεις μπορεί να είχα προβλήματα και λογικό το βρίσκω. Η σχέση μου με τον Νίκο είναι τόσο δυνατή και τόσο δεν μπορεί κανείς να την πειράξει που αν θες οι γυναίκες που είναι με τον Νίκο και οι άνδρες που μαζί μου πολλές φορές παρεξηγούσαν τη σχέση μας και τη σύγκριναν. Δεν υπήρξε ποτέ το ενδεχόμενο ερωτικής επανασύνδεσης».

Τέλος, για το ενδεχόμενο να παντρευτεί ξανά, η Άννα Βίσση είπε: «Έφτασα κοντά σε δεύτερο γάμο σαν μία κακή σκέψη, μία σκέψη απόγνωσης, καθόλου ειλικρινής μέσα μου και θα ήταν το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου. Όχι μόνο σαν πράξη αλλά και σαν άτομο».