GOSSIP

Πάνος Σταθακόπουλος: «Έκανα τη διαθήκη μου γιατί έχω δει πολλούς συγγενείς να τσακώνονται»

Πάνος Σταθακόπουλος: «Έκανα τη διαθήκη μου γιατί έχω δει πολλούς συγγενείς να τσακώνονται»

Η αναφορά του Πάνου Σταθακόπουλου στη Δήμητρα Ματσούκα και οι ερωτικές σχέσεις που του έχουν προσάψει

Συνέντευξη εφ όλης της ύλης παραχώρησε ο Πάνος Σταθακόπουλος, στην οποία αναφέρθηκε στη Δήμητρα Ματσούκα, τις γυναίκες για τις οποίες έχουν γράψει ότι είναι σε σχέση αλλά και για ποιο λόγο έχει ήδη κάνει τη διαθήκη του.

Ο ηθοποιός αρχικά δήλωσε: «Πέφτω και εγώ άνθρωπος είμαι, αλλά φτάνει να ξέρεις να σηκώνεσαι, από κάπου να πιάνεσαι, να έχεις κάποιες σταθερές».

Μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» στο MEGA αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που έχει αντιμετωπίσει πριν αλλά και κατά τη διάρκεια θεατρικής παράστασης: «Έχω χάσει ανθρώπους πολύ δικούς μου και νέους σε ηλικία που το βράδυ έπαιζε παράσταση και μάλιστα είχα και σκηνή πάνω σε φέρετρο».Επίσης, σχολίασε: «Εγώ δεν μπορώ να κάνω χιούμορ με τα πάντα. Αν εγώ νιώθω ότι δεν μπορώ να το πω, ότι είναι έξω από εμένα, δεν θα το κάνω».

Σχετικά με το σχόλιο της Δήμητρας Ματσούκα, ότι δεν τον γνωρίζει, είπε: «Δεν στεναχωρήθηκα καθόλου με αυτό που είχε πει η Δήμητρα Ματσούκα, δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να με ξέρει κάποιος ντε και καλά; Μπορεί να μην με ξέρει, είμαστε πάρα πολλοί, μπορεί να μην πέρασε από το μυαλό της εκείνη τη στιγμή. Είναι αυτό που λέμε δεν τον ξέρω, δεν τη ξέρω, και βλέπουμε το πρόσωπό και λέμε: "Α ναι!"».

Για τις ερωτικές σχέσεις που του έχουν προσάψει κατά καιρούς, ο Πάνος Σταθακόπουλος σημείωσε: «Μου έχουν χρεώσει πολλές γυναίκες, μέχρι και οτι έχω παντρευτεί».

Παράλληλα, περιέγραψε ένα σοβαρό ατύχημα που είχε παλαιότερα: «Σε ένα ατύχημα που είχα στην εθνική μέσα σε δευτερόλεπτα, είδα τον θάνατό μου. Και είπα: "Βγήκα από αυτό το αυτοκίνητο χωρίς να έχω ούτε μια αμυχή;". Δεν έψαξα ποτέ, δεν με ενδιέφερε να ψάξω γιατί συνέβη. Δεν έτρεχα, δεν τρέχω».

Σε ό,τι αφορά το γεγονός ότι έχει ήδη αποφασίσει να κάνει τη διαθήκη του ο ίδιος εξήγησε: «Έκανα τη διαθήκη μου επειδή έχω δει πάρα πολλά αδέλφια και συγγενείς να σκοτώνονται, το θεωρώ τόσο κουτό, τόσο μάταιο. Και λέω όχι, θα τακτοποιήσω ό, τι είναι για να μην έχει κανείς να τσακωθεί με κανέναν».