GOSSIP

Ηρώ Σαΐα: «Είχα μια δύσκολη εγκυμοσύνη, κυκλοφορούσα με πατερίτσες, ήταν ζόρικη περίοδος»

Ηρώ Σαΐα: «Είχα μια δύσκολη εγκυμοσύνη, κυκλοφορούσα με πατερίτσες, ήταν ζόρικη περίοδος»

«Πρέπει να σκεφτούμε πόση μοναξιά μπορεί να νιώθουν όλοι αυτοί για να γράφουν όσα γράφουν» ανέφερε η Ηρώ Σαΐα

Η Ηρώ Σαΐα σε συνέντευξη που παραχώρησε αναφέρθηκε στον γάμο της με τον Σταύρο Ξαρχάκο, αλλά και το bullying που έχει δεχτεί για τη διαφορά της ηλικίας τους.

Η τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» κι αρχικά, μίλησε για την καριέρα της.

«Ήταν δύσκολος ο δρόμος της μουσικής, υπήρχαν μήνες που δεν ήξερα αν θα έχω χρήματα για να πληρώσω το ενοίκιο. Έχω κάνει κι άλλες δουλειές για να επιβιώσω. Για μένα ήταν το σημαντικότερο να πληρώσω τη δραματική σχολή παρά ένα ακριβό ρούχο. Με έχει κρατήσει η γνώση και η πίστη μου στον Θεό», είπε.

Αναφερόμενη στο bullying που δεχόταν για τη σχέση της με τον Σταύρο Ξαρχάκο, δήλωσε: «Αν ανατρέξεις στο διαδίκτυο θα δεις απ' όλα τα σχόλια. Είναι να γελάς με αυτά. Όλοι έχουν άποψη για όλα σε αυτή την εποχή, είναι θρασύδειλοι άνθρωποι που κάθονται στον καναπέ και σχολιάζουν εμάς. Πρέπει να σκεφτούμε πόση μοναξιά μπορεί να νιώθουν όλοι αυτοί για να γράφουν όσα γράφουν».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Μέχρι να το συνηθίσω, στενοχωριόμουν πολύ. Είχε στενοχωρηθεί κι ο Σταύρος που με έβλεπε να στενοχωριέμαι με αυτά τα σχόλια».

Όσο για τη σχέση τους, δήλωσε: «Οι διαφορές κι οι δυσκολίες μας κρατούν δυνατό τον δεσμό μας. Είναι μια θάλασσα με τις τρικυμίες και τις μπουνάτσες της. Μέσα σε αυτά τα 16 χρόνια, έχουν υπάρξει τρομερά προβλήματα και τρομερές χαρές. Δεν σκεφτόμουν από την αρχή την οικογένεια με τον Σταύρο, αφότου δεθήκαμε περισσότερο, πήραμε την απόφαση να κάνουμε το επόμενο βήμα».

Τέλος, αναφέρθηκε στη δύσκολη εγκυμοσύνη της. «Όταν έμαθα ότι έχω δίδυμα, ήταν μια έκπληξη για εμένα. Είχα μια δύσκολη εγκυμοσύνη, με καούρες και αναγούλες. Γέννησα πρόωρα, έμειναν τα παιδιά στη θερμοκοιτίδα. Εγώ είχα πρόβλημα με το ισχίο μου, οπότε από επτά μηνών και μετά, κυκλοφορούσα με πατερίτσες. Ήταν ζόρικη περίοδος αυτή, κυρίως συναισθηματικά», είπε κλείνοντας.