GOSSIP

Τζέρεμι Ρένερ: Ένας χρόνος μετά το σοκαριστικό ατύχημά του με εκχιονιστικό μηχάνημα

Τζέρεμι Ρένερ: Ένας χρόνος μετά το σοκαριστικό ατύχημά του με εκχιονιστικό μηχάνημα

Ο 52χρονος ηθοποιός των Avengers, έσπασε περισσότερα από 30 οστά και υποβλήθηκε σε πολλαπλές χειρουργικές επεμβάσεις αφού τον πάτησε κατά λάθος το εκχιονιστικό μηχάνημα βάρους έξι τόνων

Ένας χρόνος έχει περάσει από το ατύχημα με το εκχιονιστικό που παραλίγο να του κοστίσει τη ζωή και ο Τζέρεμι Ρένερ περιγράφει με λεπτομέρειες την ανάρρωσή του.

Ο 52χρονος ηθοποιός των Avengers, έσπασε περισσότερα από 30 οστά και υποβλήθηκε σε πολλαπλές χειρουργικές επεμβάσεις αφού τον πάτησε κατά λάθος το εκχιονιστικό μηχάνημα βάρους έξι τόνων ενώ προσπαθούσε να βοηθήσει τον ανιψιό του την 1η Ιανουαρίου 2023.

Μιλώντας για την ανάρρωσή του, ο Ρένερ είπε στο CNN: «Είμαι τόσο ευλογημένος που έχω τόσα πολλά πράγματα για να ζήσω.

«Έχω μια τεράστια οικογένεια, έχω μια 10χρονη κόρη. Θα είχα απογοητεύσει και πραγματικά θα είχα χαλάσει τις ζωές πολλών ανθρώπων αν είχα πεθάνει, και έτσι υπάρχουν πολλά για μένα να βελτιωθώ».

Ο Ρέννερ, ο οποίος υποδύεται τον Hawkeye στο Marvel Cinematic Universe, περιέγραψε τον εαυτό του ως «αρκετά πεισματάρη» και είπε ότι η ανάρρωσή του «ήταν απλώς μονόδρομος στο μυαλό μου».

Είπε ότι ο ανιψιός του Αλεξάντερ Φρις, ο οποίος ήταν μάρτυρας του περιστατικού, είχε «εικόνες που δεν μπορεί ποτέ να ξεχάσει».

«Ξέρω ότι η θεραπεία μου θα ήταν θεραπεία γι 'αυτόν», πρόσθεσε ο Renner.

«Με αυτό, ποτέ δεν σκέφτηκα τις δικές μου σωματικές ασθένειες, τον δικό μου πόνο ή τη δική μου αγωνία.

«Είχα τόσα πολλά πράγματα να παλέψω, οπότε ο μονόδρομος της ανάκαμψης ήταν η ψυχική μου στάση και αυτή η στάση ήταν πάντα να γίνομαι καλύτερος. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από αυτό».

Μια έκθεση της αστυνομίας ανέφερε ότι ο κ. Fries προσπαθούσε να απελευθερώσει το αυτοκίνητό του από το χιόνι όταν το εκχιονιστικό άρχισε να κυλά κάτω από το λόφο.

Ο Ρένερ μεταφέρθηκε αεροπορικώς σε νοσοκομείο στο Ρίνο της Νεβάδα και πέρασε κάποιο χρονικό διάστημα σε μονάδα εντατικής θεραπείας.

Την περασμένη εβδομάδα, ο σταρ επέστρεψε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύτηκε μετά το ατύχημα, γράφοντας στο Instagram: «Σταμάτησα για να δω τα παιδιά / υπερήρωες, τους πρώτους που ανταποκρίθηκαν, γιατρούς, νοσηλευτές και προσωπικό στο νοσοκομείο Renown.

«Να υποβάλλω τα σέβη μου και να γιορτάζω την αγάπη, τη ζωή και τις ευλογίες που φέρνει σε όλους μας.

«Ευχαριστώ εσάς και αυτή την κοινότητα που με κρατήσατε εδώ. Σας είμαι για πάντα υπόχρεος και ευγνώμων».