GOSSIP

Καίτη Γκρέυ: Δύσκολη η κατάστασή της - «Δεν ξέρω πόσο καιρό θα αντέξει»

Καίτη Γκρέυ: Δύσκολη η κατάστασή της - «Δεν ξέρω πόσο καιρό θα αντέξει»

«Είναι σε ένα δωμάτιο πάρα πολύ αδυνατισμένη, τρώει με levin και πέφτει σε λήθαργο. Μόνο ορισμένες στιγμές της ημέρας είναι ξύπνια» είπε ο Νίκος Νικόλιζας για την Καίτη Γκρέυ

Σταθερή και κρίσιμη είναι η κατάσταση της υγείας της Καίτης Γκρέυ, η οποία νοσηλεύεται από τα τέλη Φεβρουαρίου στο Ωνάσειο.

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο στενός της φίλος και δημοσιογράφος Νίκος Νικόλιζας ανέφερε ότι η 99χρονη τραγουδίστρια έχει βγει από την εντατική, καθώς, όπως είπε «δεν μπορούν να της προσφέρουν τίποτα άλλο».

«Χθες μιλούσαμε και με τη Χρύσα την Παπαϊωάννου και με τη Μαίρη τη Βιντιάδου και λέγαμε δεν ξέρουμε αν έπρεπε να την είχαμε σώσει εκείνο το βράδυ. Για τον λόγο ότι δεν έχει ποιότητα ζωής. Είναι σε ένα δωμάτιο πάρα πολύ αδυνατισμένη, τρώει με levin και πέφτει σε λήθαργο. Μόνο ορισμένες στιγμές της ημέρας είναι ξύπνια», περιέγραψε ο δημοσιογράφος, ο οποίος ήταν ο πρώτος που έσπευσε στο σπίτι της όταν επιδεινώθηκε η υγεία της, σύμφωνα με το Star.

«Κάποια στιγμή είχε πάει ο γιος της την περασμένη εβδομάδα, είχε μια αναλαμπή και του είπε: “πώς κατάντησα έτσι”», αποκάλυψε ο Νίκος Νικόλιζας. «Δεν ξέρω πόσο καιρό θα αντέξει σε αυτήν την κατάσταση. Έχει χάσει πολλά κιλά, είναι με σωληνάκια, με οξυγόνο... η κατάσταση είναι πάρα πολύ δύσκολη», κατέληξε.