GOSSIP

Μπιάνκα Σένσορι: Το αποκαλυπτικό μπικίνι που σήκωσε «θύελλα αντιδράσεων»

Μπιάνκα Σένσορι: Το αποκαλυπτικό μπικίνι που σήκωσε «θύελλα αντιδράσεων»
AP

Tο στιλ της συζύγου του Κάνιε Γουέστ σχολιάστηκε για ακόμη μια φορά στα διεθνή πρακτορεία

Η Μπιάνκα Σένσορι έχει κάνει αρκετές προκλητικές δημόσιες εμφανίσεις της, με τα ρούχα που επιλέγει να καλύπτουν ελάχιστα από τα σημεία του σώματός της.

Η 28χρονη σύζυγος του Κάνιε Γουέστ γίνεται θέμα συζήτησης και για τις ομοιότητες που παρουσιάζει με την Κιμ Καρντάσιαν.

Σε νέα εμφάνιση της η Σένσορι, εμφανίζεται με μαγιό που θυμίζει μπικίνι με το οποίο είχε φωτογραφηθεί παλιότερα, η Καρντάσιαν.

Η Daily Mail εντόπισε τις ομοιότητες ανάμεσα στα ρούχα της Σένσορι και τα μαγιό της Καρντάσιαν, γράφοντας χαρακτηριστικά, ότι: «Τα ρούχα της Μπιάνκα έμοιαζαν βγαλμένα κατευθείαν από τη ντουλάπα της Κιμ».

Είναι γνωστό, ότι μια από τις πιο δημοφιλείς σειρές μαγιό της εταιρείας της, που κυκλοφόρησε το καλοκαίρι του 2022, αφορά σχεδόν αποκλειστικά, μαγιό μεταλλικής απόχρωσης, σαν αυτό που φοράει η Σένσορι στην πρόσφατη έξοδο που έκανε στο Χόλιγουντ.

Και το στιλ της Κιμ Καρντάσιαν θυμίζει μερικές φορές τη νυν σύζυγο του ράπερ. Σε ένα από αυτά, η τηλεπερσόνα ποζάρει με μια γούνα χωρίς σουτιέν και σκούρα γυαλιά ηλίου.

Αυτή η φωτογραφία θύμισε μία από τις πολλές εμφανίσεις της Μπιάνκα Σένσορι, της νυν συζύγου του Κάνιε Γουέστ, η οποία συνηθίζει να φοράει γούνες και γενικά αποφεύγει τα σουτιέν.