Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
MEDIA

Γιάννης Ζουγανέλης: «Λυτρώθηκα όταν έφυγε ο Σάκης Μπουλάς» (vids)

Newsbomb

Μια εκ βαθέων συνέντευξη παραχώρησε ο Γιάννης Ζουγανέλης το βράδυ της Πέμπτης (10/2) ο οποίος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Ανοιχτά» και μίλησε στην Αννίτα Πάνια για όλα.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης μίλησε για τις γυναίκες της ζωής του, τη γυναίκα του Ισιδώρα Σιδέρη και τη μοναχοκόρη του Ελεωνόρα και ανέφερε χαρακτηριστικά χωρίς κανένα κόμπλεξ πως τα νέα παιδιά τον αναγνωρίζουν ως τον «πατέρα της Ελεωνόρας Ζουγανέλη». «Είναι ένα αξιοθαύμαστο παιδί. Έχω αποστασιοποιηθεί από την έννοια "κόρη μου", δεν την κρίνω σαν πατέρας αλλά σαν αποδέκτης. Κυκλοφορώ στο δρόμο και λένε αυτός είναι ο πατέρας της Ελεωνόρας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Ζουγανέλης αφηγήθηκε ωραίες στιγμές που έζησε με τους φίλους του Σάκη Μπουλά, Βλάσση Μπονάτσο και τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα που έφυγαν πρόωρα από τη ζωή και το πώς βίωσε τις απώλειές τους.

«Ο Σάκης Μπουλάς δεν είναι ανάμνηση, έχει για μένα παρουσία. Δεν πρόσεξε τον εαυτό του ο Σάκης, δεν τον αγάπησε, για αυτό και πάντα συνιστώ να προσέχουμε τον εαυτό μας. Λυτρώθηκα όταν έφυγε γιατί δεν ήθελα να δω την παρακμή του ως ασθενή. Μιλάμε για μεγάλη περίπτωση καλλιτέχνη», είπε για τον Σάκη Μπουλά.

Παράλληλα, μίλησε και για το κεφάλαιο #MeToo στο χώρο του θεάτρου: «Λίγο πολύ είχαμε ακούσει, από τις συμπεριφορές των ανθρώπων μπορείς να καταλάβεις τι υποβόσκει. Έχω πάρει αποστάσεις από αυτά».

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης είχε μία μυστήρια ενέργεια πολύ δυναμική, πολύ δυναμικός στον τρόπο που στεκόταν στη σκηνή. Διαισθανόμουν από μία προσωπική συμπεριφορά και άλλα πράγματα» ανέφερε.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.